Tilbehør og accessories fra kendte designermærker - tasker, tørklæder og bælter

Hvad er et outfit uden det rette tilbehør? Hos Skatka Modelækkerier har vi et bredt og spændende udvalg af lækkert tilbehør i form af alt lige fra tasker og strømper til bælter og tørklæder. Her finder du tilbehør og accessories i høj kvalitet fra designerbrands.

Filter

Designertasker og lækre tørklæder 

Hos os finder du et stort udvalg af smukke tasker fra populære brands. Vi har designertasker i flere forskellige styles, farver, materialer og modeller. Du kan finde alt lige fra bæltetasker til skuldertasker i flere forskellige størrelser. Find tasker i læder, flet eller med lynlås - mulighederne er mange, det er kun fantasien, der sætter grænser. 
Skatka Modelækkerier går op i kvalitet, og det gør sig også gældende, når vi udvælger tørklæder til vores butik. Her finder du de lækreste tørklæder i et væld af skønne farver og i de skønneste materialer som fx cashmere og bomuld.
 

Bælter fra kvalitetsmærker og fantastiske strømper 

Et bælte kan gøre alverden for et outfit - hvad enten du bruger det til at holde bukserne oppe eller blot bruger det som en stilet accessories, så kan du aldrig gå galt i byen med et flot designerbælte. Vi har bælter i forskelligt materiale og i forskellige styles - find bl.a. læderbælter, strechbælter og flettede bælter her.

Når de lidt koldere måneder banker på, er det vigtigt at kunne holde sig varm. Det kan du blandt andet gøre med lækre bambusstrømper og stilede strømpebukser. Du kan også gå på opdagelse i vores huer, hatte og handsker fra flere designerbrands.