VORES WEBSHOP ER LUKKET
Har Facebook eller Instagram fristet dig? Vi henviser til butikken, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig -og vi sender gerne!

Mansted strik i høj kvalitet

Hos Skatka Modelækkerier finder du meget lækkert tøj. Iblandt de mange skønne brands, vi har her i webshoppen og i butikken, finder du Mansted. Fra danske Mansted har vi et bredt udvalg af skønt strik i alverdens lækre farver. Find tøj i flere forskellige størrelser og styles her på siden.

Filter

Mansted bluser

Mansted er et populært dansk brand, som startede i 2002. Nu kan du finde Mansted i flere lande i Europa samt USA og Canada. Det kendte brand designer og skaber strik, som kan passe til enhver sæson, enhver trend og enhver kvinde - og som kan bruges i lang tid.

Hos os finder du både Mansted cardigans, Mansted bluser og t-shirts. I det brede udvalg finder du et væld af skønne og dragende farver. Og alt sammen er selvfølgelig i den dejlige kvalitet, som vi kender fra Mansted. 

Med en trøje fra Mansted er du sikker på, at kvaliteten er i top. Trøjerne er strikket stykke for stykke, hvilket gør hvert stykke tøj fra Mansted unikt. Nyd de flotte detaljer, mønstre og altid lækre design samt høje kvalitet.

 

Mansted strik 

Vi har et bredt udvalg af bluser fra Mansted både på webshoppen og i butikken i Aabybro. Gå på opdagelse her på webshoppen og find din nye Mansted strik, eller kig forbi butikken. Her står vi altid klar med hjælp og rådgivning, når du er på jagt efter nye moderigtige klæder. 

Hos Skatka Modelækkerier har vi flere forskellige styles fra Mansted. Gå på opdagelse i de lækre og behagelige materialer, de flotte mønstre og skønne farver. Mansted eksperimenterer altid med former, farver og design, så du kan helt sikkert finde noget spændende fra dem her på webshoppen eller i butikken. 

Er du på udkig efter Mansted strik? Måske en Mansted cardigan eller t-shirt? Så er du kommet til det rette sted. Tag et kig på vores udvalg af lækre Mansted styles her på siden.