Strømpebukser og overdele fra Wolford

Strømpebukser, nylonstrømper og tøj fra Wolford finder ud lige her hos Skatka Modelækkerier. Vi her et skønt udvalg fra de moderigtige brand, som udstråler høj kvalitet og øje for detaljerne. Wolford nylonstrømper er en sikker vinder – her får du kvalitet, komfort og flot udseende i én og samme strømpe.

Læs mere
 • -25%
  dots tights black fra wolford forhandles i skatka modelækkerierdots tights black fra wolford forhandles i skatka modelækkerier
  150.00 kr.
  Wolford
 • dots tights black fra wolford forhandles i skatka modelækkerierdots tights black fra wolford forhandles i skatka modelækkerier
  150.00 kr.
  Wolford
 • Sort kompressionsstrømpe fra wolford forhandles i skatka modelækkerier
  210.00 kr.
  Wolford
 • -25%
  Pure Pullover KÆ Hvid fra wolford forhandles i sktka modelækkerier
  450.00 kr.
  Wolford
 • -25%
  Pure Pullover Hvid fra wolford forhandels i skatka modelækkerier
  500.00 kr.
  Wolford
 • Aurora Top Sort fra wolford forhandles i skatka modelækkerier
  800.00 kr.
  Wolford

Populære Wolford strømpebukser og leggins

Wolford strømpebukser er ikke bare strømpebukser. De kan fuldende et outfit og kan komplimentere enhver kjole eller nederdel. Wolford strømpebukser kan bruges både til hverdag og til fest, ligesom knæstrømper fra Wolford også kan klæde ethvert outfit.

De lækre strømpebukser kan fås med smukke mønstre, elegante blonder og neutrale udtryk. Find lige præcis de strømpebukser fra Wolford, der vil passe bedst til dig, din stil og dit udtryk. Der er masser af forskelligt at vælge mellem, når det kommer til smukke strømpebukser fra populære Wolford.

Leggins fra Wolford er også noget, vi er mange der sværger til. Her er kvaliteten igen i hovedsædet, og den kan virkelig mærkes i de lækre design fra Wolford. Find leggins i forskellige farver, hvor komforten er helt i top.

Wolford trøjer og toppe

Wolford er ikke kun kendt for deres fantastisk skønne og yderst behagelige strømpebukser. Der designer også flotte toppe, lækre pullovers og behagelige t-shirts med lange og korte ærmer.

Trøjer i sort og hvid fra Wolford er oplagte basic trøjer. De er produceret i skønt materiale, som er yderst behageligt at have på kroppen. Brug toppene under dit tøj, eller hop i den om sommeren, når temperaturen stiger.

T-shirts fra Wolford er perfekte både under en striktrøje eller kjole og bare for sig selv. Trøjernes lækre materiale udstråler skøn kvalitet og høj komfort. Skal trøjen sidde tæt eller måske lidt løsere? Wolford har designet begge dele, så det er helt op til dig, hvad du er mest komfortabel i. Find din nye Wolford trøje hos Skatka Modelækkerier.