VORES WEBSHOP ER LUKKET
Har Facebook eller Instagram fristet dig? Vi henviser til butikken, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig -og vi sender gerne!

Bubetti - sko af høj kvalitet

Bubetti er et dansk skotøjsmærke, som har været til siden 1986. Bubetti har den filosofi, at de altid vil levere det bedste til vores fødder. Den høje kvalitet og den forrygende komfort i alle deres sko er Bubettis svar på, hvad det bedste til vores fødder er. Skatka Modelækkerier er Bubetti forhandler, og vi får tit nye og skønne styles ind ad døren. Se sko og støvler fra Bubetti her på siden.

Filter

Bubetti støvler

Bubetti støvler er ligesom alt andet fodtøj fra Bubetti dansk designet. Bubetti støvler bliver produceret og håndsyet i Italien i det lækreste materiale. På den familieejede skofabrik i Firenze bliver de mange smukke og moderigtige design til virkelighed.

Bubetti designer blandt andet dame støvler til den modebevidste kvinde. Ud over de flotte sko design er man også sikker på at få en sko, som er lavet i materialer, som er af allerhøjeste kvalitet, som gør skoene yderst behagelige. 

Vegetabilsk garvet kalveskind er et materiale, der bliver brugt flittigt på fabrikken i Firenze. Kalveskindet er særdeles holdbart samtidig med, det lader fødderne ånde. Skoene bliver fremstillet af hele stykker skind, og derfor er skoene meget slidstærke og holdbare. Et par sko fra Bubetti er sko i allerhøjeste kvalitet, som du kan stole på i mange år.

 

Bubetti forhandler 

Skatka Modelækkerier er Bubetti forhandler. Bubetti sko indgår i vores alsidige sortiment af lækre damesko i høj kvalitet og moderigtige design fra flere kendte brands. Lækre lædersko fra Bubetti er altså at finde hos os både her på webshoppen og i vores butik i Aabybro. 

Mange Bubetti sko er produceret i lækkert vegetabilsk garvet kalveskind. Sådanne lækre materialer har brug for den rette behandling. Her anbefaler vi blot en neutral skocreme, som kan beskytte skoen, samtidig med den får en fin glans. 

Bubetti designer alt lige fra lækre Bubetti loafers og sandaler til smarte læderstøvler og Bubetti fletstøvler. Hos Skatka Modelækkerier finder du et udvalg af skønne Bubetti sko. Gå på opdagelse her på webshoppen, eller kig forbi vores forretning i Aabybro, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige sko.