Bubetti – sko af høj kvalitet

Bubetti er et dansk skotøjsmærke, som har været til siden 1986. Bubetti har den filosofi, at de altid vil levere det bedste til vores fødder. Den høje kvalitet og den forrygende komfort i alle deres sko er Bubettis svar på, hvad det bedste til vores fødder er. Skatka Modelækkerier er Bubetti forhandler, og vi får tit nye og skønne styles ind ad døren. Se sko og støvler fra Bubetti her på siden.

Læs mere
 • -25%
  Brun støvle fra bubetti forhandles i skatka modelækkerierBrun støvle fra bubetti forhandles i skatka modelækkerier
  1,599.00 kr.
  Bubetti
 • -25%
  Sort støvle med snørre og lynlås fra bubetti forhandles i skatka modelækkerierSort støvle med snørre og lynlås fra bubetti forhandles i skatka modelækkerier
  1,599.00 kr.
  Bubetti
 • -25%
  Sort støvle fra bubetti forhandles i skatka modelækkerierSort støvle fra bubetti forhandles i skatka modelækkerier
  1,499.00 kr.
  Bubetti
 • Brun støvle fra bubetti forhandles i skatka modelækkerierBrun støvle fra bubetti forhandles i skatka modelækkerier
  2,499.00 kr.
  Bubetti
 • Cognac farvet snørestøvle fra bubette forhandles i skatka modelækkerierCognac farvet snørestøvle fra bubette forhandles i skatka modelækkerier
  2,899.00 kr.
  Bubetti

Bubetti støvler

Bubetti støvler er ligesom alt andet fodtøj fra Bubetti dansk designet. Bubetti støvler bliver produceret og håndsyet i Italien i det lækreste materiale. På den familieejede skofabrik i Firenze bliver de mange smukke og moderigtige design til virkelighed.

Bubetti designer blandt andet dame støvler til den modebevidste kvinde. Ud over de flotte sko design er man også sikker på at få en sko, som er lavet i materialer, som er af allerhøjeste kvalitet, som gør skoene yderst behagelige.

Vegetabilsk garvet kalveskind er et materiale, der bliver brugt flittigt på fabrikken i Firenze. Kalveskindet er særdeles holdbart samtidig med, det lader fødderne ånde. Skoene bliver fremstillet af hele stykker skind, og derfor er skoene meget slidstærke og holdbare. Et par sko fra Bubetti er sko i allerhøjeste kvalitet, som du kan stole på i mange år.

Korte støvler fra Bubetti

Et par smarte støvler kan være med til at gøre ethvert look lidt mere festligt. Bubetti designer de fineste støvler i en kort model. Skal der være lidt hæl på, eller skal støvlen være helt flad? Kun du ved, hvordan dit nye fodtøj skal være, men vi vil hellere end gerne være dig behjælpelig med at finde din nye Bubetti støvle til dig.

Støvlerne herfra kan både bruges til fest og hverdag, og de passer perfekt til de mange fine kjoler og nederdele, som du finder i vores sortiment på webshoppen og i vores fysiske butik. Er du mere til et par trendy bukser, så finder du det naturligvis også her på siden.

Hos Skatka modelækkerier elsker vi lækkert fodtøj, og vi går op i at finde forskellige modeller, så der er lidt til enhver smag. Du kan roligt sætte dig tilbage i stolen og drikke en kop kaffe, mens du går på online rundtur i udvalget af kvalitetsbevidst skotøj fra flere kendte brands. Er du til lækre håndlavede støvler, så vil vi lige tippe dig om, at vi her på siden forhandler et stort udvalg af skønne styles fra det velkendte brand Lofina.

Gå på opdagelse i vores sortiment af lækkert fodtøj. Fandt du ikke lige det, du søgte, eller har du brug for hjælp til en størrelse, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 98 12 14 16 eller besøge os i vores fysiske butik i Aabybro, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig.

Bubetti forhandler

Skatka Modelækkerier er Bubetti forhandler. Bubetti sko indgår i vores alsidige sortiment af lækre damesko i høj kvalitet og moderigtige design fra flere kendte brands. Lækre lædersko fra Bubetti er altså at finde hos os både her på webshoppen og i vores butik i Aabybro.

Mange Bubetti sko er produceret i lækkert vegetabilsk garvet kalveskind. Sådanne lækre materialer har brug for den rette behandling. Her anbefaler vi blot en neutral skocreme, som kan beskytte skoen, samtidig med den får en fin glans.

Bubetti designer alt lige fra lækre Bubetti loafers og sandaler til smarte læderstøvler og Bubetti fletstøvler. Hos Skatka Modelækkerier finder du et udvalg af skønne Bubetti sko. Gå på opdagelse her på webshoppen, eller kig forbi vores forretning i Aabybro, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige sko.

Dansk-italiensk forkælelse til dine fødder

Vi synes, det er vigtigt, at det fodtøj, du tager på hver dag, er af god kvalitet. Derfor er vi helt sikre på, at du vil elske at forkæle dine fødder med de modebevidste støvler fra Bubetti. Med det velkendte brand får du et par lækre støvler med suveræn komfort, god og lang holdbarhed og sidst men ikke mindst, så er kvaliteten ikke at tage fejl af. Med andre ord, så får du noget helt ud over det sædvanlige, når du investerer i et par støvler fra Bubetti.

Skal dine fødder forkæles med dansk-italiensk fodtøj fra det anerkendte brand, der kendetegnes ved at bruge kvalitetsbevidste materialer, der er fremstillet af hele stykker vegetabilsk garvet skind, som er med til at gøre skoene og støvlerne helt ekstraordinært bløde og behagelige at have på, så skal du vælge et par fra Bubetti. Du skal dog være opmærksom på, at ligesom med alle andre naturmaterialer, så har hvert skind sit individuelle præg og der vil altid være en forskel i farve og struktur. Derfor finder du ikke to par, der er ens.

Er du ligesom os tilhænger af fodtøj i særklasse, hvor enkle og rå detaljer vægtes højt, så er vi ret overbevist om, at du ikke vil fortryde dit køb. Har du spørgsmål til de designs vi forhandler her på siden, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Vil du hellere prøve at have skoen på foden, inden du trykker køb og bestil, så er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik. Du finder os på adressen Rimmensvej 2 i Aabybro.