Rundholz

Det populære brand, Rundholz, har eksisteret længe. Og lige så længe, som mærket har været til, har de designet de flotteste styles til modebevidste kvinder. De har skabt en fashion univers, hvor der er sans for detaljen, farver og snit. Se vores udvalg fra Rundholz her på siden.

Filter

Studio Rundholz 

Brandet har eksisteret siden 1993, og det er ægteparret Carsten og Lenka Rundholz, der står bag. De er et stærkt team med stor faglighed og ekspertise. Lenka har en fortid inden for modeindustrien, og Carsten uddannet indenfor grafisk design. Visionen var at skabe et brand inden for lifestyle, hvor business møder hverdag.

Deres tilgang til at designe er helt utroligt og deres legende tilgang med valget af materialer overrasker gang på gang indkøbere og kunder verden over. Så er du til imponerende design, så er du helt sikkert også til moderigtige lækkerier fra Rundholz. 

Hos Rundholz finder du mærkerne: 

  • Mainline RUNDHOLZ 
  • RUNDHOLZ DIP
  •  Black Label

Pullover fra RUNDHOLZ 

Er du til smørblødt tøj, så er en pullover i det blødeste materiale lige noget for dig. Der findes ikke noget bedre end at kunne trække en dejlig blød trøje hen over hovedet og vide, at man kan have den på hele dagen.

Udover at bluserne er meget behagelige at have på, så er de også smarte at se på og kan både bruges sammen med et par smarte jeans, udover en fin kjole eller som tilbehør til sommerens outfit. Du kan med andre ord bruge en trøje fra RUNDHOLZ hele året rundt. 

Se smart ud i dit overtøj 

Når du går ud af døren om morgenen, så føles det bare bedre, når du stråler i en lækker jakke. Én ting, der er helt sikkert, når du går ud af døren i en Rundholz jakker, er, at du ser blændende godt ud. Det er en oversize jakke med mange fine detaljer. Gør jakken fashionabel ved at sætte et par fede støvler til, vi har et fint udvalg, som du finder lige her.

 

Fashion fra RUNDHOLZ

Går du op i at klæde dig moderigtigt, og undersøger du nøje hvilke nye brands, der er kommet på markedet. Hos os finder du et stort udvalg af tøj fra populære brands som blandt andet Trine Kryger SimonsenSissel EdelboBitte Kai Rand, og Stenstrøms. Fælles for dem alle er, at de designer de skønneste modelækkerier, der med garanti vil klæde dig eller en, du holder af. RUNDHOLZ er bestemt ikke et nyt brand, det har nemlig eksisteret siden 1993, og de er kendte for deres eksperimenterende univers. 

De tør eksperimentere med materialer og silhuetter, og tør du at udfordre dig selv og din stil, så skal du helt sikkert kigge over mod RUNDHOLZ og deres mærke Black Label. Hos Skatka kan du finde nogle lækre og detaljerige tørklæder i forskellige farver og med tekst printet henover dem. Generelt gør det sig gældende at Rundholz er gode til at give designet små detaljer, som bare gør, at tøjet bliver mere ekstravagant og eksklusivt. Så er du en detaljeorienteret kvinde, der godt kan lide at klæde dig pænt på, så er kjoler, bukser, bluser og overtøj fra Rundholz sagen. 

Brug oversize kjolen rigtigt 

Oversize tøj kommer i mange former. Der findes bløde draperede kjoler, posede bukser, store blazere, løse t-shirts og toppe, kæmpe cardigans og striktrøjer. Hos Skatka finder du mange moderigtige lækkerier, der er designet til at være oversize. Det er vigtigt, at du holder dig til tøj, som er lavet til at være oversize - så det er skåret og syet, så det falder på den helt rigtige måde. Et godt råd er, at du skal holde dig fra at tage tøj på, der er 1-2 numre for store, det kan hurtigt ende med, du ser sjusket ud frem for smart. 

Grunden til at købe en oversize kjole kan være individuel fra person til person. Måske er du bare vild med at have et stykke tøj på, som er skønt og luftigt. Eller måske har du andre grunde til det. Uanset hvad grunden er, så er du landet på den helt rigtige side. Vi har nemlig et skønt udvalg af oversize tøj fra Rundholz. Er du på udkig efter en længere kjole eller måske en kortere kjole? Eller et par smarte bukser? Hos Skatka Modelækkerier forhandler vi oversize tøj fra flere forskellige brands. Her er Rundholz ikke nogen undtagelse. Den lækreste kvalitet og de fedeste design går hånd i hånd i de flotte styles fra det populære mærke. Kombiner dine oversize beklædningsdele med noget tætsiddende for at skabe en harmoni, eller lige det du har lyst til de forskellige dage. Stil er meget individuelt - men hvis du har brug for hjælp til at finde dit næste stykke oversize tøj og gerne vil have lidt tips og tricks til, hvordan det kan styles, så står vi klar i butikken i Aabybro, hvor vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige stykker tøj til din garderobe. 

Klæd dig smart på med en oversize kjole fra Rundholz. Her er der tale om en rigtig lækker beklædningsgenstand, hvor der er kælet for den mindste detalje. Kjolerne er minimalistiske og designet, så de passer et enhver kvinde. Oversize kjolerne fra Rundholz er helt fantastiske og detaljerige, og derfor kan du uden problemer hoppe i dem både til fest og hverdag.