VORES WEBSHOP ER LUKKET
Har Facebook eller Instagram fristet dig? Vi henviser til butikken, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig -og vi sender gerne!

Raffaello Rossi - bukser i flot design

Raffaello Rossi har knækket koden, når det kommer til at designe og producere yderst behagelige bukser, som samtidig er moderigtige og enormt stilrene. Hos Skatka Modelækkerier finder du flere skønne styles fra det kendte brand.

Filter

Tysk kvalitet 

Når du vælger Raffaello Rossi, vælger du samtidig også kvalitet. Her går kvalitet og design nemlig hånd i hånd, og du er ikke i tvivl om, at du har fået dig et par rigtig lækre bukser, når du investerer i et par bukser fra det populære tyske brand. 

Raffaello Rossi har siden 1996 designet og produceret bukser i skønne styles og lækre kvaliteter til den modebevidste kvinde. Det er kælet for detaljerne i udarbejdelsen af hver buks, og kvinden, der skal bruge bukserne, er tænkt ind i hvert design. 

Pasformen er i top, og kvaliteten kan mærkes helt ud i syningerne på de flotte bukser. Det hele tiden nytænkende brand har fingeren på pulsen og designer niche bukser. Bliv inspireret her på siden til dine nye bukser af allerhøjeste kvalitet.
 

Raffaello Rossi bukser til hverdag og fest 

Allerede når du har besluttet dig for Raffaello Rossi, har du besluttet dig for kvalitet. Det kommer vi ikke udenom. Bukserne fra det tyske mærke kan bruges til flere forskellige lejligheder – arbejde, fest, en skøn gåtur eller noget helt fjerde. 

For bukserne er ikke kun rigtig flotte, de er også yderst behagelige at have på. De kan styles med mange forskellige overdele og sko, som kan være med til enten af dresse bukserne lidt op eller lidt ned alt efter sammenhængen. 

Er du på udkig efter noget, du kan style sammen med dine nye Raffaello Rossi bukser? Tag et kig på vores mange skønne mærker, eller kig forbi butikken hvor vi står klar med råd og vejledning, så du kan komme hjem med et skønt sæt tøj.