Brands

Tøj fra de lækreste, højkvalitets designer brands

Hos Skatka Modelækkerier ønsker vi at give dig en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige. Her har vi særligt fokus på dametøj af høj kvalitet, og tøj der giver dig komfort og velvære i en sjældent set kombination. Det gør vi med en specifik tilgang for øje.

Vi udvælger sirligt damemode til vores sortiment. Vi undersøger, udforsker og udfordrer mærkevarer for at finde det helt rigtige dametøj til de kvinder, som dagligt søger råd og vejledning hos os. 

Vi fører bl.a. mærkerne Annette Görtz, Arovescio, Beck Söndergaard, Bella Ballou, Bitte Kai Rand, Black Label, Bubetti, Butterfly Copenhagen, Coolest team, Stenströms, Gant, Johnny Was, Estheme, Lofina, Mac, Mansted, Nature, Oska, Trine Kryger Simonsen, Wolford, Love’s Pure Light, Plisse Copenhagen, Project AJ117, Depeche og Camel Active.

Skatka Modelækkerier - designertøj til kvinder

Når vi hos Skatka Modelækkerier udvælger tøj til vores sortiment, så vægter vi både personlig stil og komfort højt.

Derfor udvælger vi mærkevarer og designs i eksklusiv kvalitet, men med et yderst tydeligt fokus på en afslappet og casual stil. Og det er der en helt særlig grund til.

Vi sætter pris på eksklusiv mode helt generelt. Men vi elsker eksklusiv mode, der giver dig mulighed for at klæde dig lækkert hver eneste dag. Vi ønsker at tilbyde dametøj, som er lækkert, og som kan få dig til at føle dig helt tilpas.

Uanset om det tøj, som du vælger hos Skatka Modelækkerier, er særligt udvalgt til hverdag eller til fest.

Vi tror nemlig også på, at det helt rigtige udvalg af mærkevarer og dametøj, giver dig en unik mulighed for at kombinere hverdagstøj og festtøj, hvor det ene formål ikke nødvendigvis udelukker det andet.

Dametøj af høj kvalitet sikrer dig en høj anvendelighed, og du kan derfor bruge dine mærkevarer i mange år frem. Derfor ses der ofte en højere pris på mærkevarer end på basisvarer. Simpelthen fordi, at kvaliteten er højere, og tøjet derfor holder længere.

Dametøj med øje for design og komfort

Et anden værdi, som vi vægter højt hos Skatka Modelækkerier er, at modelækkert tøj sagtens kan føles behageligt at have på. Vi ønsker at du får fornemmelsen af, at anvendeligheden af tøjet i vores udvalg af høj. 

Derfor fokuserer vi på, at de mærkevarer vi har i vores sortiment, hverken går på kompromis med kvalitet, eller komfort. Og heller ikke på kompromis med design. Det er dametøj af høj kvalitet, og så er det mærkevarer med mening. Det skal give mening for os, og det skal give mening for dig.

Hos Skatka Modelækkerier har vi fokus på, og viden om, tidens trends og tendenser. Vores personlige service sikrer dig, at du får præsenteret dametøj, der defineres som damemode. Vi er altid opdateret på, hvad der rører på sig i modebranchen. Du vil derfor altid blive mødt af et udvalg af modelækkerier, der både rummer eksklusiv mode og mode, der samtidig giver dig mulighed for en casual og afslappet stil.

Mærkevarer er mange ting. Hos Skatka Modelækkerier udvælger vi mærkevarer med mening. Vi udvælger kun mærker, hvor vi kan mærke, at det passer ind i vores filosofi om at kombinere en helt unik og personlig service, med mode, lækkerier og et eksklusivt udvalg.