Estheme

Brandet Estheme har i mere end 15 år udviklet den rene luksus inden for strikketøj. Deres styles kendetegner sig ved, at de har nogle fine og klassiske træk. Produkterne er stilrene og kan bruges til enhver lejlighed. Cashmere fra dette brand leveres i yderst høj kvalitet og i et trendy design. Er du på udkig efter et tidsløs design, og har du brug for lidt ekstra luksus i din hverdag? Så kan du med fordel overveje vores lækre cashmere tørklæder, de kan nemlig bruges til enhver lejlighed.

Filter

Cashmere i tidløst design

De lækre cashmere tørklæder fra Estheme er sande modelækkerier. De fås i tre flotte og tidsløse farver. Vælg den farve, der passer bedst til dig og din stil. På de milde forårsdage eller de tidlige efterårsdage kan det til tider være rart med lidt ekstra varme, så du undgår kulde omkring halsregionen. Du kan blandt andet bruge dette flotte halstørklæde sammen med en lækker strik, så ser du både smart ud og kan samtidig holde varmen. Du kan også bruge tørklædet sammen med en kjole - valget er dit.

Cashmere er ikke kun et blødt og lækkert materiale. Cashmere er også åndbart og har evnen til at tilpasse sig din kropstemperatur, hvilket også gør det egnet at klæde sig i om sommeren. Fra det sekund du klæder dig i et stykke cashmere vil du fornemme dens lækre kvalitet og fornemme, hvor blødt materialet er.

 

Blødt cashmeretørklæde fra Estheme

Vores cashmere halstørklæder fra Estheme er bløde som smør og kan varmt anbefales, hvis du har brug for lidt ekstra varme på de kolde dage. Du kan sætte tørklædet til de fleste look, og gør det derfor både brugbart til alle hverdagens begivenheder eller til de mere festlige lejligheder.

Vælg mellem tre flotte farver, der både passer til efterårets gyldne nuancer, til vinterens lyse farver, forårets friske farver eller sommerens varme farver, uanset hvad er vi sikre på, du vil blive glad for dit nye superbløde tørklæde produceret i det lækreste cashmere.
Tørklæderne er i en rigtig god kvalitet og kan bruges hele året rundt. Bestil den farve du bedst kan lide, eller kig forbi butikken og mærk de lækre halstørklæder.