Depeche

DEPECHE er et dansk fashion brand med fokus på kvalitet, funktionalitet og eksklusive detaljer. DEPECHE udvikler de lækreste produkter i 100% læder af højeste kvalitet, uanset om det gælder deres populære læderbukser, skindskjorter eller deres fine udvalg af tasker og accessories. Du vil se, at vores styles fra DEPECHE har et feminint touch og samtidig også et råt og moderne look.

Filter

Stort udvalg af eksklusive tasker i skind

At passe godt på sin telefon og samtidig have den lige ved hånden kan til tider være en udfordring for mange kvinder. Med de lækre mobiltasker fra DEPECHE er det nu muligt at passe på din telefon uden at gå på kompromis med dagens påklædning. Taskerne passer helt perfekt til det klassiske, feminine eller rå look.
Du finder vores eksklusive mobiltasker i tre forskellige farver, så er du mest til den klassiske taske i camel, den stilrene sorte eller tør du udfordre dig selv med en smart army farvet mobiltaske?

Vi har også et stort udvalg af skindtasker fra DEPECHE. Du finder taskerne i mange forskellige design, lædermaterialer, farver og detaljer. Gå på opdagelse i vores webshop og find den taske, som matcher bedst til din personlighed. Brug både tasken til hverdagens små ærinder eller til weekendens festligheder.

 

Accessories i skind

Er du til luksuriøse accessories, så kan det være, vores skindprodukter fra DEPECHE er noget for dig. Vi har det sødeste pynt til håret, som vil være prikken over i’et, når du udvælger dagens look. Er du til en fin hårbøjle eller måske et fedt elastik? Så kan vi anbefale dig at se på udvalget fra DEPECHE. DEPECHE har udviklet de lækreste hårbøjler, og du finder både den klassiske hårbøjle, den med en knude på midten og en flettet hårbøjle, så nu er det bare at vælge den, som du synes bedst om.

Hos os finder du et bredt udvalg af tasker fra DEPECHE, uanset om du er på udkig efter en crossover taske, skuldertaske, bæltetaske, rygsæk eller noget helt femte. Har du spørgsmål til vores udvalg fra DEPECHE? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Du er også altid velkommen til at kigge forbi butikken i Aabybro, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige taske.