Overdele fra designerbrands hos Skatka

Find alt lige fra T-shirts, bluser og toppe til strik, veste og skjorter her hos Skatka Modelækkerier. Vi har et væld af lækre overdele fra mange forskellige kvalitetsbrands som for eksempel Black LabelTrine Kryger SimonsenBitte Kai Rand og mange flere. Find dine nye overdele lige her.

Filter

Overdele til enhver lejlighed - strik, kimonoer, bluser og skjorter til kvinder

Hos Skatka Modelækkerier udvælger vi tøj til den modebevidste kvinde, der sætter pris på god kvalitet og smart design. Vi har et bredt udvalg af forskellige overdele til forskellige lejligheder, hvad enten det er til arbejde, fest eller noget helt tredje. 

Her på hjemmesiden kan du gå på opdagelse i alle vores forskellige lækre overdele. Find din næste slipover vest, eller din nye silkekimono, oversize med lange eller korte ærmer her. Her finder du også smarte og flotte skjorter til kvinder. Find skjorter i forskellige farver fra moderigtige brands.

 

Find din nye pullover, oversize trøje eller tunika her

Både i butikken og på webshoppen kan du finde mange smukke pullovers. Find en lækker pullover i cashmere eller en strik i bomuld eller yakokse. Find pullovers i mange forskellige smukke farver hos Skatka.

Oversize trøjer er noget, der er meget populært i tiden. Oversize trøjer kan peppe et outfit op og kan give en fed kompliment til resten af outfittet. Find smart oversize tøj fra brands som fx Black Label. Find også et skønt udvalg af moderigtige tunikaer hos os. Vi har altid moderigtigt tøj fra de kvalitetsbevidste brands på hylderne.