Moderigtige Lofina sko

Høj kvalitet og god komfort er nogle af nøgleordene for danske Lofina, som i dag er et internationalt kendt brand. Lofina støvler og sko er lig med topkvalitet og godt håndværk. Lofina er en familiær virksomhed fra Aarhus, som kendes verden over. Lofina sko kan købes i mere end 20 lande, hvor de er kendt for deres kompromisløse kvalitet.

Læs mere
 • -25%
  sort støvle fra lofina forhandles i skatka modelækkeriersort støvle fra lofina forhandles i skatka modelækkerier
  1,599.00 kr.
  Lofina
 • -25%
  Sort støvle fra lofina forhandles i skatka modelækkerierteal berberbukser med mønster fra black label forhandles i skatka modelækkerier
  1,799.00 kr.
  Lofina
 • -25%
  Gasoline Nero støvle fra Lofina forhandles i Skatka ModelækkerierGasoline Nero støvle fra Lofina forhandles i Skatka Modelækkerier
  1,499.00 kr.
  Lofina
 • -25%
  Gasoline Carciofo støvle fra Lofina forhandles ved Skatka ModelækkerierGasoline Carciofo støvle fra Lofina forhandles ved Skatka Modelækkerier
  1,799.00 kr.
  Lofina
 • -25%
  Gasoline londra Støvle fra Lofina forhandles i Skatka ModelækkerierGasoline londra Støvle fra Lofina forhandles i Skatka Modelækkerier
  1,199.00 kr.
  Lofina
 • -25%
  Gasoline Nero støvle fra Lofina forhandles i Skatka ModelækkerierGasoline Nero støvle fra Lofina forhandles i Skatka Modelækkerier
  1,299.00 kr.
  Lofina
 • -25%
  Multifarvet støvle fra Lofina forhandles i Skatka ModelækkerierMultifarvet støvle fra Lofina forhandles i Skatka Modelækkerier
  1,299.00 kr.
  Lofina
 • -25%
  Rød plateau sandal fra lofina forhandles i skatka modelækkerierRød plateau sandal fra lofina forhandles i skatka modelækkerier
  600.00 kr.
  Lofina
 • -25%
  Sort plateau sandal fra lofina forhandles i skatka modelækkerier
  500.00 kr.
  Lofina
 • Rød åben støvle fra lofina forhandles i skatka modelækkerierTynd sort tørklæde shiki fra beck Söndergaard forhandles i skatkamode
  1,899.00 kr.
  Lofina
 • Rød kort støvle fra lofina forhandles i skatka modelækkerierRød kort støvle fra lofina forhandles i skatka modelækkerier
  1,999.00 kr.
  Lofina

Lofina støvler

Hvis du er på udkig efter et par lækre støvler, er du kommet til det rette sted. Hos Skatka Modelækkerier forhandler vi blandt andet skønne Lofina støvler. Støvlerne er designet i Danmark, de er håndlavede, og de bliver produceret i Italien.

Støvler fra Lofina bliver produceret af læder. Læderskoene fra Lofina bliver produceret på deres egen fabrik i Italien, hvor der igen er stor fokus på den høje kvalitet, som går igen i alle sko og støvler fra danske Lofina. Lofinas udvalg af støvler er stort – her finder du både lange Lofina støvler og korte støvler. Hos Skatka Modelækkerier har vi et bredt udvalg af Lofina støvler – gå på opdagelse og find dine næste Lofia støvler.

Støvlernes perfekte pasform gør dem hurtigt til yndlingsstøvlen. Pasformen og den lækre kvalitet giver dig en støvle, som kan bruges en hel dag og i lang tid. Komforten er helt i top, og det er grundet de lækreste materialer, Lofina bruger i produktionen af deres støvler og sko til kvinder.

Sandaler fra Lofina

Mangler du et par fine sandaler, så designer Lofina nogle eksklusive og flotte sandaler. Skal dine fødder forkæles lidt ekstra i sommervarmen, så kan vi anbefale dig et par lækre sandaler fra det kvalitetsbevidste mærke. Sandalerne produceres primært i kalveskind, så du får et par i en rigtig god kvalitet, som er komfortable og derfor er dejlige at gå rundt i.

Lofina tager deres design til et højere niveau og udfordrer også på det klassiske look. Lofina støvler designes også som en åben støvle, og kan derfor også bruges på varme dage. Her på siden finder du et varieret udvalg af sandaler i flere forskellige farver. Er du til det klassiske look, eller tør du udfordre din stil med et par flotte farverige sandaler? Uanset hvad, så er vi helt sikre på, at dine fødder bliver ekstra forkælet med et par lofina sandaler.

Lofina tilbud

Er du ligesom os helt pjattet med de forskellige sko, sandaler og støvler fra Lofina, så kan det godt betale sig at holde øje med siden her. Du vil opleve, at der fra tid til anden er tilbud på nogle af de flotte styles, og det er med at holde øje, så du får alle de lækre udsalgsvarer.

Måske står du og mangler et par nye sko eller støvler. I så fald har vi mange flotte styles, som du kan få til en god pris lige her. Vi er helt sikre på, at du vil elske fodtøjet fra Lofina, og at et par sko herfra vil passe helt perfekt ind i enhver kvindes garderobe.

Lofina nyheder

Hos Skatka Modelækkerier får vi til tider Lofina nyheder ind ad døren. Det kan både være Lofina sandaler, Lofina støvler og meget mere. Vi er lige så vilde med Lofina nyheder, som I er, så det er altid skønt, når der kommer Lofina nyheder i butikken og på webshoppen.

Gå på opdagelse her på siden, og find din nye Lofina sko, som skal pryde og fuldende dit smarte og moderigtige outfit. Du kan også kigge forbi butikken i Aabybro i Nordjylland, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis dén Lofina sko, du søger.

Hos Skatka Modelækkerier sætter vi pris på unika design og lækre materialer. Lofina sko lever op til begge ting, synes vi. Lofina støvler og Lofina sandaler er designet med brugeren in mente, og det kan tydeligt mærkes, når man stikker fødderne ned i et par sko fra Lofina. Det lækre materiale og den formidable pasform er ikke til at tage fejl af.

Lofina støvler i forskellige designs

Her på siden finder du et varieret udvalg af lofina støvler. Hvad kan du bedst lide? Er du til et klassisk look, eller må støvlen gerne skille sig lidt ud? Har du spørgsmål til skoene fra Lofina, så besvarer vi dem meget gerne. Du kan kontakte os på telefon 98 12 14 16 eller sende en mail til jane@skatkamode.dk.

Er du i tvivl om størrelsen, anbefaler vi dig, såfremt det er muligt, at du kommer forbi vores butik, hvor vi meget gerne vil hjælpe dig med at prøve dem på.

Fodtøj fra Lofina med høj komfort

Vidste du, at alle produkterne fra Lofina bliver fremstillet på deres egen fabrik i Italien. Lofina går op i høj kvalitet og komfort. Produkterne er håndlavet og fremstilles kun i de bedste materialer. På den måde sikrer brandet, at de kun har glade og tilfredse kunder, der får sko, støvler og sandaler, der holder i mange år.

Kendetegnet for Lofinas produkter er den høje kvalitet og gode komfort, som du også vil opleve, når du handler hos Skatka. Den høje komfort er et resultat af de gode materialer, som bruges til fremstillingen af deres produkter. Den gode komfort gør det også muligt for dig at have deres fodtøj på hele dagen uden at få ømme fødder.