Bukser af høj kvalitet fra flere designerbrands

Leder du efter et nyt par yndlingsbukser, som du har lyst til at have på hver dag? Eller måske et par bukser med spræl i til en helt særlig begivenhed? Anledningerne for at iføre sig skønne designer bukser, kan være mange, og hos Skatka Modelækkerier har vi håndplukket de bedste til enhver lejlighed. Blandt vores udvalg af bukser finder du alt fra berber- og fløjlsbukser til jeans i alle farver og pasformer. Hvis du kan lide stræk har vi mange modeller, som er behagelige at trække i. Det vigtigste for os, er at give dig den helt rigtige fornemmelse af at høre hjemme og være godt tilpas. Derfor vægter vi både komfort, kvalitet og stil højt, når vi køber ind.  Sæt dit personlige præg ved at sætte de helt rigtige støvler eller sneakers til og find en overdel, der får det helt rigtige udtryk frem.

Læs mere
 • Dora light popelin fra mac forhandles i skatka modelækkerierDora light popelin fra mac forhandles i skatka modelækkerier
  1,199.00 DKK
  Mac
 • Berberbuks sort tern fra black label forhandles i skatka modelækkerierBerberbuks sort tern fra black label forhandles i skatka modelækkerier
  2,100.00 DKK
  Black Label
 • Berberbuks sloe m. tern fra black label forhandles i skatka modelækkerierBerberbuks sloe m. tern fra black label forhandles i skatka modelækkerier
  2,100.00 DKK
  Black Label
 • Gira bukser hvid med blå dots forhanles i skatka modelækkerier
  1,399.00 DKK
  Raffaello Rossi
 • Scribble collage shorts fra bitte kai rand forhandels i skatka modelækkerier
  999.00 DKK
  Bitte Kai Rand
 • Washed black shorts lin tencel fra bitte kai rand forhandles i skatka mdoelækkerier
  1,199.00 DKK
  Bitte Kai Rand
 • White pants jinzu stretch fra bitte kai rand forhandles i skatka modelækkerier
  1,299.00 DKK
  Bitte Kai Rand
 • White pants jinzu stretch fra bitte kai rand forhandles i skatka modelækkerier
  1,299.00 DKK
  Bitte Kai Rand

Bukser fra flere designer brands

Hos Skatka Modelækkerier finder du mange forskellige former for bukser – og dermed også bukser fra mange forskellige mærker. Bukser fra kvalitetsmærker som fx Raffaello Rossi og Annette Görtz, er bare et udsnit af de mange flotte bukser, du kan støde på, når du besøger butikken eller går på opdagelse her på webshoppen.

Vi sørger altid for at være opdateret på, hvad der er in i tiden, så du altid kan finde noget moderigtigt, designertøj på bøjlerne og hylderne samt på webshoppen. Vi har tøj fra spændende designerbrands som Black Label og Oska.

Bukser i høj kvalitet og smart design

Vi forhandler mange forskellige slags bukser. Vi har et bredt udvalg af bukser – du finder blandt andet et spændende udvalg af berberbukser samt girabukser. Bukserne fås i flere forskellige farver og unikke udgaver af modellerne.

Gå også på opdagelse i vores jeans, hvor du både finder skinny jeans, stretch jeans, superstretch jeans og mange andre. Find fede jeans fra mærker som fx MAC. Hos Skatka Modelækkerier kan du altid finde smarte designerbukser, samt mange flotte styles du kan kombinere med bukserne.

Dyk ned i sortimentet og lad dig inspirere af vores eksklusive brands –så vil du med sikkerhed finde det, du søger til både hverdag og fest. Vi står altid til rådighed, og kan vejlede dig i alt fra pasformen og længden på bukserne, til hvilke fodtøj der vil komplimentere dit look.