Bukser af høj kvalitet fra flere designerbrands

Leder du efter et nyt par yndlingsbukser, som du har lyst til at have på hver dag? Eller måske et par bukser med spræl i til en helt særlig begivenhed? Anledningerne for at iføre sig skønne designer bukser, kan være mange, og hos Skatka Modelækkerier har vi håndplukket de bedste til enhver lejlighed. Blandt vores udvalg af bukser finder du alt fra berber- og fløjlsbukser til jeans i alle farver og pasformer. Hvis du kan lide stræk har vi mange modeller, som er behagelige at trække i. Det vigtigste for os, er at give dig den helt rigtige fornemmelse af at høre hjemme og være godt tilpas. Derfor vægter vi både komfort, kvalitet og stil højt, når vi køber ind.  Sæt dit personlige præg ved at sætte de helt rigtige støvler eller sneakers til og find en overdel, der får det helt rigtige udtryk frem.

Læs mere
 • -25%
  navy maddie leggings fra redgreen forhandles i skatka modelækkeriernavy maddie leggings fra redgreen forhandles i skatka modelækkerier
  299.00 kr.499.00 kr.
  Redgreen
 • -25%
  Mac easy dark leopard bukser forhandles i skatka modelækkerierMac easy dark leopard bukser forhandles i skatka modelækkerier
  599.00 kr.
  Mac
 • Koblat skind berberbukser fra rundholz forhandles i skatka modelækkerierKoblat skind berberbukser fra rundholz forhandles i skatka modelækkerier
  8,000.00 kr.
  Rundholz
 • skind berberbukser fra rundholz forhandles i skatka modelækkerierskind berberbukser fra rundholz forhandles i skatka modelækkerier
  8,000.00 kr.
  Rundholz
 • -25%
  Alice sort buks fra annette gortz forhandles i skatka modelækkerierAlice sort buks fra annette gortz forhandles i skatka modelækkerier
  1,600.00 kr.
  Annette Görtz
 • -25%
  Berberbuks fra Black Label forhandles i Skatka ModelækkerierBerberbuks fra Black Label forhandles i Skatka Modelækkerier
  1,000.00 kr.
  Black Label
 • -25%
  fucture ivory figured 2.0 fra mac forhandles i skatka modelækkerierfucture ivory figured 2.0 fra mac forhandles i skatka modelækkerier
  699.00 kr.
  Mac
 • -25%
  Mac dream skinny grey taupe forhandles i skatka modelækkerier
  499.00 kr.
  Mac
 • -25%
  Inger bukser fra Trine Kryger Simonsen forhandles i Skatka Modelækkerier
  850.00 kr.
  Trine Kryger Simonsen
 • Marin herre bukser fra raffaello rossi forhandles i skatka modelækkerier
  1,399.00 kr.
  Raffaello Rossi
 • Marin herre bukser fra raffaello rossi forhandles i skatka modelækkerier
  1,399.00 kr.
  Raffaello Rossi
 • -25%
  peach tencel bukser fra Bitte Kai Rand forhandles i Skatka Modelækkerier
  649.00 kr.
  Bitte Kai Rand

Bukser fra flere designer brands

Hos Skatka Modelækkerier finder du mange forskellige former for bukser – og dermed også bukser fra mange forskellige mærker. Hos os finder du altid et flot udvalg af moderigtigt tøj til kvinder. Du finder i udvalget blandt andet de lækreste bukser fra kvalitetsmærker som fx Raffaello Rossi og Annette Görtz. Det er bare to ud af mange kendte brands, som du kan støde på, når du besøger butikken eller går på opdagelse her på webshoppen.

Vi sørger altid for at være opdateret på, hvad der er in i tiden, så du altid kan finde noget moderigtigt designertøj på bøjlerne og hylderne samt på webshoppen. Vi har tøj fra spændende designerbrands som Black Label og Oska. Når du vælger et par moderigtige bukser fra os, får du et par bukser, som sidder lige i skabet. Vi har sørget for at der er noget til enhver smag og til enhver lejlighed.

Damebukser til hverdag og fest

Går du på opdagelse i sortimentet af bukser hos Skatka, vil du opleve, at der findes et væld af forskellige modeller i flere farver og med forskellige mønstre. Kun du kender din stil, men vi står altid klar til at hjælpe dig med at udfordre din vante stil.

Hos os er det muligt at finde smarte bukser til brug på jobbet, afslappede bukser til weekenden hvor det skal være komfortabelt eller til festen, hvor det skal være elegant. Bukser kan fremstilles i alverdens forskellige materialer som denim, microfiber eller bomuld. Gå på opdagelse i vores udvalg og find det par, der matcher dine ønsker.

Hos Skatka går vi meget op i, at bukserne skal være behagelige at have på, og derfor har vi naturligvis også bløde bukser med stretch. Er du til en enkelt stil, kan du med fordel se nærmere på et par sorte bukser. Er din stil mere rå og cool, så kan du kigge nærmere på et par bukser i denim eller skind. Udover at vi forhandler bukser til enhver lejlighed, finder du her på siden også bukser til enhver kropstype.

Kast et blik på de forskellige styles og find din favorit. Kig endelig forbi vores fysiske butik, hvis du har brug for hjælp til at finde den rette model til dig. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 12 14 16, hvis du har et spørgsmål til din online bestilling.

Damebuks med en god pasform

Hos Skatka går vi op i at finde moderigtige lækkerier til dig. Når du køber bukser hos os, har vi et ønske om, at det er i den bedste kvalitet. Vi ønsker at finde spændende brands med fokus på kvalitet og komfort, og derfor finder du hos os mange spændende designer brands. Vi har et bredt udvalg af bukser, og du vil opleve at der er styles til alle kvinder. Om du er til et afslappet look eller et mere professionelt look, så finder du det hos os.

Uanset hvilken type damebuks du er på udkig efter, så finder du det perfekte par bukser til din garderobe her hos os. Vi synes selv, noget af det mest ubehagelige er et par bukser, som ikke sidder godt. Modsat synes vi også, at noget af det bedste er at hoppe i de rette bukser, der passer helt perfekt til din krop. Vi kan bare ikke komme uden om, at når buksen sidder godt og føles behagelig at have på, så går det hele op i en højere enhed.

Bukser i høj kvalitet og smart design

Vi forhandler mange forskellige slags bukser i butikken og her på webshoppen. Vi har et bredt udvalg – du finder blandt andet et spændende udvalg af berberbukser samt girabukser. Bukserne fås i flere forskellige farver og unikke udgaver af modellerne.

Valget af materiale har stor betydning for, om buksen sidder godt og føles behagelig at have på. Vi anbefaler, du køber en buks med en god pasform, da det som regel kan være med til at afgøre, om den er rar at hoppe i.

Gå også på opdagelse i vores jeans, hvor du både finder skinny jeans, stretch jeans, superstretch jeans og mange andre. Find fede jeans fra mærker som fx MAC, Trine Kryger Simonsen og Raffaello Rossi. Hos Skatka Modelækkerier kan du altid finde smarte designerbukser, samt mange flotte styles du kan kombinere med bukserne.

Dyk ned i sortimentet og lad dig inspirere af vores eksklusive brands –så vil du kunne finde det, du søger til både hverdag og fest. Vi står altid til rådighed og kan vejlede dig i alt fra pasformen og længden på bukserne til hvilket fodtøj der vil komplimentere dit look.