VORES WEBSHOP ER LUKKET
Har Facebook eller Instagram fristet dig? Vi henviser til butikken, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig -og vi sender gerne!

Project AJ117

Hos PROJECT AJ117 kombinerer de det bedste fra de skandinaviske designtraditioner og forener det med det europæiske håndværk og finish. Tøjet fra Project AJ117 bliver produceret i Europa, og det er en stor del af brandets DNA. Hvis du ligesom Project AJ117 går op i bæredygtighed og miljøvenlige produktionsmetoder, så er en skjorte fra dem lige dig. På webshoppen finder du forskellige modeller, design og farver. Find den skjorte, du bedst kan lide og style dig med lige efter dit behov.

Filter

Klæd dig i en moderigtig skjorte fra Project AJ117 

Hos os finder du et udvalg af moderigtige skjorter fra Project AJ117. Du finder dem i forskellige farver og mønstre. Så uanset hvilken tøjstil du har, vil en skjorte fra Project AJ117 passe helt perfekt til dig. 

De lange skjorter kan styles til både hverdag og fest. Du finder både korte og lange skjorter hos os. Du har altså mulighed for at tilpasse skjorterne til din stil. De korte skjorter har et flot farvespil og kan altid tones ned ved at bruge dem sammen med et par enkelte jeans eller nederdel uden alt for mange detaljer. Er du mere til en af de lange skjorter, som er lidt mere enkel i sig selv, kan du style skjorten sammen med et par fine detaljerige bukser.

Vores Sheena storskjorte midnight vil gå ganske godt sammen med vores Amal buks i hvid. Se det flotte spil mellem den midnatsblå farve og de hvide bukser.

 

Silkebløde skjorter fra Project AJ117

Forkæl dig selv med en dejlig blød skjorte fra Project AJ117. De er bare helt fantastiske og så er de er produceret i de blødeste materialer som viskose og silke. At klæde dig i en skjorte fra Project AJ117 er den rene luksus for din krop. Du får altså en moderigtig skjorte eller bluse produceret i et dejligt blødt materiale, og som samtidig er åndbar. Du kommer til at elske din skjorte fra det moderigtige brand, og hvem ved - måske skal du have mere end én, når først du har prøvet dem på. 

Hos Skatka vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde de bedste modelækkerier, og vi går meget op i at finde de bedste brands. Og vi synes selv, Project AJ117 er et rigtig godt bud på et stærkt brand, som går op i miljøet og samtidig designer de fedeste designs. 

Vil du gerne se lidt nærmere på de skønne styles fra Project AJ117? Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken i Aabybro, hvor vi står klar til at hjælpe dig.