VORES WEBSHOP ER LUKKET
Har Facebook eller Instagram fristet dig? Vi henviser til butikken, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig -og vi sender gerne!

CS33

Er du til det klassiske look, så tag et kig på skjorterne fra CS33. CS33 opstod tilbage i 2013 og havde en vision om at skabe den helt rette skjorte. Dette blev gjort ud fra idéen om, at der var et behov for en ultimativ skjorte, der klæder alle uanset personens højde eller størrelse.

Filter

En klassisk lang skjorte i hvid

Den klassiske lange skjorte i hvid vil klæde enhver kvinde. Den har de lækreste og fineste detaljer med små knapper fra halsen og ned til midten af brystet samt en lille fin lomme på brystet. Detaljerne giver en lige en ekstra tand til looket. Du kan også bruge skjorten til et par fine bukser, leggins eller måske endda til en smart nederdel. Der er mange måder at bruge skjorten på, og den vil helt sikkert også gøre sig godt både til festlige lejligheder og til den travle hverdag, hvor du gerne vil se lidt ekstra lækker ud.

Fordi brandet i sig selv har en stor vision om at skabe den perfekte skjorte med en god pasform til alle kvinder, fås denne skjorte fra størrelse 36 og op til en str 54. Uanset størrelsen på kvindekroppen, så vil den her skjorte sidde godt, og du vil se strålende ud i den.

 

Se cool ud i din skjorte

Med den korte model af skjorterne fra CS33, får du en rigtig lækker skjorte. Skjorten er en lille smule gennemsigtig i stoffet, hvilket absolut ikke er noget minus. Du får her en rigtig fin detalje, og tør du at være en lille smule vovet, så prøv at tage en blonde bh på indenunder, og se hvordan udtrykket på skjorten ændrer sig. Du får altså et rigtig lækkert og smart look, og skjorten passer perfekt til et par jeans eller bukser. Du kan bruge skjorten hele året rundt, den vil nemlig også passe perfekt til et par tynde bukser, et par shorts eller en nederdel.

Vi synes selv, at skjorten fra CS33 kunne være must have til årets garderobe, og du kan for eksempel sætte skjorten sammen med de fineste Dora light popelin bukser fra Mac. Bukserne har en fin beige farve og passer perfekt til den hvide skjorte.