Redgreen


Hos Skatka Modelækkerier finder du et udvalg af luksuriøst tøj fra Redgreen. Tøjbrandet blev etableret i 1983 og har siden da designet flere klassiske maritime styles. Brandet står for kvalitet og har sikret, at både mænd og kvinder kan købe tøj, der kan bruges sæson efter sæson.
Filter

Klæd dig i klassikere

Her på siden finder du et udvalg af tøj fra Redgreen, og du kan altid forvente en god kvalitet og nogle dejlige materialer. Redgreen går ikke på kompromis, og derfor kan du være helt sikker på, at tøjet fra det kendte brand er produceret i de lækreste materialer, der forkæler din krop. Tøjet bærer i den grad præg af et maritimt islæt og kan bruges til både hverdag og fest.

Den gode kvalitet og de mange flotte designs har gjort Redgreen til et meget populært mærke gennem årene. Tøjet har et moderne og minimalistisk stil og er fremstillet i en god bomuldskvalitet. Du vil desuden opleve, at noget af det tøj, der designes herfra, produceres i 100% organisk bomuld. Den maritime stil er både elegant og stilfuldt.

Vi er altid behjælpelig, hvis du står med nogle spørgsmål, når du er på jagt efter en lækker ny trøje i fantastisk kvalitet. Har du brug for noget, der kan gå sammen med den flotte trøje fra Redgreen, har vi et bredt udvalg af både kjoler og nederdele samt bukser.  

T-shirt med maritimt look

En t-shirt er en uundværlig beklædningsgenstand i klædeskabet. Uanset om den er designet med korte eller lange ærmer, så kommer vi ikke udenom, at den kan bruges til alt. En kvalitets t-shirt kan både give enkle looks, når de står alene med en underdel, eller de kan styles sammen med skjorter, cardigans eller trøjer, hvor de bliver en del af et samlet look. De stilrene kvalitets t-shirts fås i flere farver, så du kan finde den, der passer bedst til din stil.

Hos os finder du t-shirts til kvinder i alle størrelser, og de klassiske design og den gode bomuldskvalitet gør, at du med fordel kan bruge vores t-shirts til både arbejde, afslapning, hverdag eller fest. En t-shirt kan variere på mange måder, både når det kommer til stil, pasform, farve og materiale. Én ting, der er kendetegnet for de t-shirts, du finder fra Redgreens, er den høje kvalitet og det maritime look.

Køber du en t-shirt fra det kendte brand, så kan du være helt sikker på, at du får et stykke tøj af god kvalitet. De gode bomuldsmaterialer gør også, at din t-shirt bevarer pasformen selv efte mange ture i vaskemaskinen. Snyd ikke dig selv for forkælelse til din krop og garderobe.