Naledi Copenhagen

Naledi Copenhagen er et dansk luksus brand, der har skabt lækkert accessories til de danske kvinder i flere år. Brandet er startet af to kvinder tilbage i 2010, og siden da har de beriget markedet med flotte tasker og smart tilbehør, der emmer af luksus.
Filter

Naledi taske


Forkæl dig selv eller en du holder af med en smart taske fra Naledi. Taskerne er produceret i flotte farver og i lækre materialer. En taske er meget mere en blot en taske, de er uundværlige i vores hverdag, og de er ikke kun en praktisk måde at bære vores ejendele på, men også et accessory, der kan give et personligt udtryk og fuldender dit outfit. I din taske opbevarer du alle dine personlige genstande, når du er på arbejde, i byen med dem du holder af eller bare er udenfor hjemmet.

Tasker kommer i mange forskellige størrelser, former, farver og materialer, og de er designet til forskellige formål og anledninger. Det vil du også opleve, når du ser på udvalget af tasker fra Naledi, som du finder her på siden.

En taske fra Naledi kan bruges på flere forskellige måder, og du finder i udvalget alt lige fra den smarte håndtaske til den smukke skuldertaske. Ligesom størrelsen, så varierer taskerne også i udvalget af materialer. Vælger du en taske produceret i læder, så får du en taske der er meget holdbar og samtidig en taske, der er tidløs. Har du spørgsmål til tasken, som du finder her på siden, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at besøge os i vores butik i Aabybro, hvor du kan se og føle tasken.  

God kvalitet, der ikke er til at tage fejl af

Kendetegnet for det danske modebrand er, at de ønsker at skabe tilbehør i den bedste kvalitet, i flotte farver, og at deres designs produceres over hele verdenen af producenter, der også ønsker at skabe luksuriøse accessories. Er du på udkig efter en ny taske, så er vi helt sikre på, at du kan finde den i udvalget her på siden.
Naledi Copenhagen designer også luksustørklæder og smykker, der både kan bæres alene eller koordineres med en taske herfra for at fuldende det perfekte look. Har du brug for hjælp til at sammensætte dit perfekte look, så hjælper vi dig meget gerne. Hos os finder du modelækkerier i form af bukser, trøjer, kjoler, støvler, tørklæder og tasker.

Naledi Copenhagen Taske

Naledi Copenhagen er en taskeproducent, der har fokus på bæredygtighed. Virksomheden blev grundlagt med hensigt på at skabe smukke og funktionelle tasker. Brandet er ligeledes kendt for deres høje kvalitet og unikke designs. Alle tasker er håndlavet og produceres rundt omkring i verdenen af dygtige eksperter.

Uanset om du er på udkig efter en taske til hverdagsbrug eller en særlig lejlighed, så er der en taske, der passer til dine behov og stil. Med så mange forskellige muligheder, så er det vigtigt at vælge en taske, der er både praktisk og passer til din personlige stil. Har du brug for hjælp til at sammensætte et smart outfit til en særlig anledning, der passer til tasken, så hjælper vi dig meget gerne. Hos os kan du købe alt til det look samme sted, og vi står altid klar til at hjælpe dig.