VORES WEBSHOP ER LUKKET
Har Facebook eller Instagram fristet dig? Vi henviser til butikken, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig -og vi sender gerne!

Overdele fra Thylie

Hos Skatka Modelækkerier ønsker vi at finde de bedste brands til vores kunder, så vi kan forkæle jer med en masse lækkerier inden for modebranchen. Blandt de mange lækre brands vi forhandler, finder du blandt andet dette skønne mærke; Thylie. Thylie er et tysk brand, som går op i at designe t-shirts, bluser, toppe og skjorter af høj kvalitet.

Overdele fra Thylie i den bedste kvalitet

Tøjet fra Thylie imponerer ikke kun med de mange forskellige modeller og farver. De imponerer også med en kombination af et dobbelt lag stof og kvaliteten af det fineste bomuld fra Peru. Så vælger du en bluse fra Thylie, får du absolut et stykke tøj af højeste kvalitet.

Brandet har designet deres bluser med henblik på at imødekomme enhver kvindes behov. De har skabt en bluse med det rette snit af et lækkert stykke stof. Hos Skatka Modelækkerier har vi sørget for et stort udvalg af overdele i det fineste, blødeste og af den bedste kvalitet. Overdelene fra Thylie kan bruges til enhver lejlighed. Vi har valgt at forhandle et varieret udvalg fra Thylie. Du kan bruge vores lækre t-shirts, skjorter, toppe og bluser både i hverdagene og til festlige begivenheder. Brug vores filtreringsfunktion til at finde lige præcis den t-shirt, skjorte eller bluse, som du drømmer om.

 

Et varieret udvalg af overdele fra Thylie

Som sagt er det vigtigt for os, at du kan finde lige præcis den model, de synes allerbedst om. Hos Skatka Modelækkerier har vi valgt at forhandle lækkert tøj til kvinder. Vi har valgt at forhandle et bredt udvalg fra det kendte brand Thylie. Vores ønske er at imødekomme kvinders behov, ønsker og forskelligheder. Du finder derfor nogle af modellerne i forskellige størrelser, som går fra XS til op til 5XL.

Det er let at blive forelsket i et af de mange stykker lækkert tøj fra Thylies kollektion. Du kan købe tøjet gennem vores webshop, hvor der er gratis fragt ved køb over 500 kroner eller i vores fysiske butik. Står du og er i tvivl om det mindste, så er du altid velkommen til at besøge os i vores butik i Aabybro. Her står vi klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det, som matcher dine ønsker. Skulle du have et spørgsmål i forbindelse med tøjet fra Thylie eller til nogle af alle de andre lækre kvalitets brands som vi forhandler. Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 12 14 16 eller til at kigge forbi vores butik, hvor vi meget gerne vil hjælpe dig.