Butikken

Skatka - Dametøjsbutik i Aabybro

Kvalitetstøj til kvinder

Skatka Modelækkerier kombinerer på en anderledes måde kvalitetsvarer inden for modelækkert tøj, sko, madspecialiteter og brugskunst.

Hos Skatka Modelækkerier, bestræber vi os på at give dig en personlig, kompetent og ærlig betjening og vejledning.
Hos os, er det dig der er i centrum, og vi arbejder ud fra, hvad der er in i tiden. Ud fra din alder, størrelse og type – finder vi sammen med dig en god stil.

Vi er voksne piger, der fagligt og personligt interesserer os for mode, kvalitet og stil.

Kærlig hilsen
Helle, Tove, Helle T, Monika & Jane

Et væld af mærkevarer

Tøjbutik i Aabybro

Hos Skatka Modelækkerier har vi et stort, men nøje udvalgt, sortiment af skønt dametøj. Til dig og andre kvinder, der sætter stor pris på dametøj af høj kvalitet. 

Derudover er det også vigtigt for dig, at tøjet får dig til at føle dig mere end bare godt tilpas. Hos Skatka Modelækkerier finder du ikke blot dametøj. Her finder du dametøj med mening. Dametøj der giver mening for os, og for dig. Det er dametøj, der er moderne, og så er det dametøj der er produceret med fokus på tidens trends og tendenser. 

Til gengæld er udvalget af dametøj hos Skatka Modelækkerier fra mærker og brands, der ikke kun fokuserer på moden, og på tidens trends og tendenser. De udvikler, designer og producerer nemlig tøj til kvinder, der også tør udfordre deres egen personlige stil. 

Det dametøj, som vi nøje har udvalgt til vores sortiment hos Skatka Modelækkerier, er fra brands og mærker, der finder inspiration fra uudtømmelige inspirationskilder. Det kan være fra naturen, fra verdens forskellige farver, fra kvinder rundt omkring i hele verden og fra den kunstneriske og arkitektoniske verden. 

Mærketøj i god kvalitet

Udvalget af mærker inden for dametøj er stort og, til tider, uoverskueligt. Det har vi forsøgt at gøre noget ved hos Skatka Modelækkerier. Her har vi med helt fokuseret og naturlig interesse udvalgt de mærker inden for dametøj, som giver mest mening for os, at have i sortiment. 

Vores motivation for at udvælge mærkerne inden for dametøj er først og fremmest, at det taler til kvinder, der har en holdning til sin egen stil. Samtidig er det til kvinder, som tør udfordre både egen stil, men også også tidens trends og tendenser inden for dametøj. 

Der findes et væld af stilarter og udtryk, når det kommer til designs, som du kan finde i udvalget af dametøj. Hos Skatka Modelækkerier har vi fokus på, at mærkerne i vores udvalg, på en eller anden måde, har en inspirationskilder, der udspringer med interesse i kvinder. 

Dametøj i vores udvalg skal være til kvinder, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet eller komfort, men som tør prøve noget nyt. Det kan være at prøve nye farver, nye prints eller helt nye tendenser, som udfordrer den personlige stil. Måske blot for en periode, eller måske blot i forbindelse med en enkelt anledning. 

Uanset dit ønske, så vil vi hos Skatka Modelækkerier med glæde guide dig igennem udvalget af mærker inden for dametøj, som du finder i vores sortiment. 

 

Et væld af mærkevarer

Mød os i butikken

Jane

Indehaver

Jane startede Skatka Modelækkerier i 2010. Jane har altid arbejdet med tøj og mode, og kender også branchen fra produktionssiden. Jane er vild med sort, men har fået mod på farver – så du kan også opleve hende i knaldrødt.
Helle

Butik

Helle har været ansat hos Skatka Modelækkerier helt fra starten, og er Jane´s nærmeste sparringspartner. Helle har arbejdet med tøj, brugskunst og blomster. Helle er vores dekoratør, blomsterpige og den der laver de allerflotteste gaveindpakninger.
Lone

Butik

Lone er uddannet syerske og har tidligere været tilknyttet butikken, som fast skrædder. I dag kan du finde hende i butikken, hvor hun med hendes skarpe blik for detaljen, er klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige modeller.

Tove

Butik

Tove har haft egen forretning og kender til vores branche, dvs. både indkøb og salg. De mange år i branchen har givet Tove god erfaring for at se hvad er klædeligt. Tove er vild med sort og gråt og har en forkærlighed for Black Label.Helle J

SoMe-manager

Helle administrerer Facebook og Instagram, hvor hun laver daglige opdateringer. Desuden er Helle superdygtig med et kamera - har et skarpt blik for hvordan vi tager os bedst ud foran kameraet - og tager langt de fleste billeder, der bruges på de sociale medier.


Elias

Webshop

Elias er vores yngste skud på stammen, og vores livline når det gælder alt vedrørende IT! Elias har overblik over vores lagerstyring, og det er også hans rare stemme og hans hjælpsomhed, du tit møder i telefonen. Helt ny er Elias ikke i branchen, da han har sit eget bæredygtige brand - Quala.