Moderigtige styles fra Beck Söndergaard

Hos Skatka Modelækkerier finder du et væld af lækre sager fra populære Beck Söndergaard. Danske Beck Søndergaard er grundlagt af to kvinder. Der er knald på farverne i de forskellige design fra Beck Söndergaard, og de forskellige print på deres styles skiftes ud, som sæsonerne skifter, og det bliver tid til noget nyt og spændende.

Læs mere
 • vanessa rialta bag fandango pink
  499.00 DKK
  Beck Söndergaard
 • vanessa rialta bag super sonic
  499.00 DKK
  Beck Söndergaard
 • vanessa rialta bag parrot green
  499.00 DKK
  Beck Söndergaard
 • Gavita siw scarf cherry tomato fra beck söndergaard forhandles i skatka modelækkerierGavita siw scarf cherry tomato fra beck söndergaard forhandles i skatka modelækkerier
  599.00 DKK
  Beck Söndergaard
 • Otavia carga scarf black fra beck söndergaard forhandles i skatka modelækkerierOtavia carga scarf black fra beck söndergaard forhandles i skatka modelækkerier
  299.00 DKK
  Beck Söndergaard
 • Lola carga scarf star white fra beck Söndergaard forhandles i skatka modelækkerier
  299.00 DKK
  Beck Söndergaard
 • Liney siw scarf azure blue fra beck søndergaard forhandles i skatka modelækkerierLiney siw scarf azure blue fra beck søndergaard forhandles i skatka modelækkerier
  499.00 DKK
  Beck Söndergaard
 • Enima embrodiery scarf fra beck söndergaard forhandles i skatka modelækkerier
  249.00 DKK
  Beck Söndergaard
 • Campana cap fra beck söndergaard forhandles i skatka modelækkerierCampana cap fra beck söndergaard forhandles i skatka modelækkerier
  249.00 DKK
  Beck Söndergaard
 • Eliana stribe sock rose fra beck söndergaard forhandles i skatka modelækkerier
  79.00 DKK
  Beck Söndergaard
 • Eliana stribe sock blue fra beck söndergaard forhandles i skatka modelækkerier
  79.00 DKK
  Beck Söndergaard
 • Skylar funki sock super sonic
  79.00 DKK
  Beck Söndergaard

Beck Søndergaard sokker og tasker

Hos Skatka Modelækkerier har vi forskellige skønne ting fra populære Beck Søndergaard. Du finder blandt andet sokker og tasker i udvalget fra det populære danske mærke. Find smarte strømper og sokker i forskellige farver og mønstre.

Beck Søndergaard designer også moderigtige tasker. Find store og små tasker fra det kendte brand hos Skatka Modelækkerier. Du finder alt lige fra flotte cross body tasker til større tasker, der er perfekte til weekendturen eller strandturen.

Har du nogle spørgsmål til vores udvalg af Beck Söndergaard hos Skatka Modelækkerier? Tag endelig kontakt til os, eller kig forbi butikken i Aabybro, hvor vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål vedrørende Beck Søndergaard eller nogle af de mange andre varer, vi har på webshoppen og i butikken.

Beck Söndergaard accessories og tøj

Beck Søndergaard accessories kommer i flere forskellige design, former og farver. Det kan være alt lige fra en smart hat og lækre sokker til moderigtige tørklæder og flotte tasker. Hos Skatka Modelækkerier finder du et bredt og spændende udvalg af accessories fra Beck Söndergaard.

Er du på udkig efter en Beck Søndergard hat eller sokker, så er du kommet til det rette sted. Du finder et væld af lækre sokker i flere forskellige farver og forskellige længder. Så mon ikke du kan finde et par skønne sokker, der vil passe perfekt til dig og din stil.

Skatka Modelækkerier har mange forskellige brands som oser af høj kvalitet. Og Beck Söndergaard er ikke en undtagelse. Det danske brand elsker mønstre og farver, og det kan tydeligt ses i deres cool design, lige meget om du kigger på deres tasker, hatte, sokker eller jakker – der er en rød tråd, og den er farverig og kvalitetsbevidst.