VORES WEBSHOP ER LUKKET
Har Facebook eller Instagram fristet dig? Vi henviser til butikken, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig -og vi sender gerne!

Moderigtige styles fra Beck Söndergaard

Hos Skatka Modelækkerier finder du et væld af lækre sager fra populære Beck Söndergaard. Danske Beck Søndergaard er grundlagt af to kvinder. Der er knald på farverne i de forskellige design fra Beck Söndergaard, og de forskellige print på deres styles skiftes ud, som sæsonerne skifter, og det bliver tid til noget nyt og spændende.

Filter

Historien bag Becksöndergaard 

Det hele startede i 2003 i København. Her satte Lis Beck og Anna Søndergaard sig for at kreere et brand, der skulle lave accessories til kvinder. Det skulle være accessories, som du ikke nødvendigvis finder mange andre steder. 

Der blev lagt vægt på spændende designs med et personlig touch. Med fokus på kontraster og flotte print kom mærket frem på det danske marked. Senere hen blev det et brand, du kunne møde i mange andre lande. 

Beck Søndergaard nytænker hele tiden. De har fingeren på pulsen og sørger for, der altid er noget flot og unikt, som kvinder kan iklæde sig. Hvad enten det er strømper, hårbøjle, taske eller noget helt fjerde, så finder du det fra det kendte brand.

Beck Søndergaard sokker og tasker

Hos Skatka Modelækkerier har vi forskellige skønne ting fra populære Beck Søndergaard. Du finder blandt andet sokker og tasker i udvalget fra det populære danske mærke. Find smarte strømper og sokker i forskellige farver og mønstre.

Beck Søndergaard designer også moderigtige tasker. Find store og små tasker fra det kendte brand hos Skatka Modelækkerier. Du finder alt lige fra flotte cross body tasker til større tasker, der er perfekte til weekendturen eller strandturen.

Har du nogle spørgsmål til vores udvalg af Beck Söndergaard hos Skatka Modelækkerier? Tag endelig kontakt til os, eller kig forbi butikken i Aabybro, hvor vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål vedrørende Beck Søndergaard eller nogle af de mange andre varer, vi har på webshoppen og i butikken.

 

Beck Söndergaard accessories og tøj

Beck Søndergaard accessories kommer i flere forskellige design, former og farver. Det kan være alt lige fra en smart hat og lækre sokker til moderigtige tørklæder og flotte tasker. Hos Skatka Modelækkerier finder du et bredt og spændende udvalg af accessories fra Beck Söndergaard.

Er du på udkig efter en Beck Søndergard hat eller sokker, så er du kommet til det rette sted. Du finder et væld af lækre sokker i flere forskellige farver og forskellige længder. Så mon ikke du kan finde et par skønne sokker, der vil passe perfekt til dig og din stil.

Skatka Modelækkerier har mange forskellige brands som oser af høj kvalitet. Og Beck Söndergaard er ikke en undtagelse. Det danske brand elsker mønstre og farver, og det kan tydeligt ses i deres cool design, lige meget om du kigger på deres tasker, hatte, sokker eller jakker - der er en rød tråd, og den er farverig og kvalitetsbevidst.

Skab dit helt eget look 

For Beck Søndergaard er en strømpe ikke bare en strømpe. Ligesom vi godt kan lide at have sko, der er smukke og skiller sig lidt ud, så kan strømperne lige så vel have samme formål. Med smukke strømper fra det kendte brand er outfittet fuldendt. 

Det er tit de små ting, der gør den store forskel. En taske kan være det farverige finish, et tørklæde kan både varme og pifte outfittet op og et par strømper kan sikre dig, at du stadig ser smart ud, når du har smidt skoene. 

Med accessories fra Becksöndergaard kan du sikre dig de lækreste accessories. Alt fra det populære brand er produceret i rigtig høj kvalitet, hvilket kan mærkes, når du har det på, og når du finder ud af, hvor lang tid det kan holde.