VORES WEBSHOP ER LUKKET
Har Facebook eller Instagram fristet dig? Vi henviser til butikken, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig -og vi sender gerne!

Eksklusivt tøj fra Black Label

Black Label skaber kreative og eksklusive kollektioner sæson efter sæson. I butikken og på webshoppen finder du et udvalg af lækkert og luksuriøst tøj fra det populære brand. Kig forbi og gå på opdagelse i de mange smukke og unikke styles. Mærket er en del af Rundholz koncernen, og deres brands er ikke til at modstå.

Filter

Oversize trøjer og smukke kjoler fra Black Label

Hos Skatka Modelækkerier har vi altid lækre styles fra Black Label på hylderne. Vi fylder op i vores Black Label sortiment, når der kommer nye, unikke og smukke design fra det eksklusive luksusbrand.

Vi har blandt andet flotte oversize trøjer fra brandet. Her kan du virkelig se, hvordan hver detalje er velovervejet, og at der absolut ikke er gået på kompromis med de lækre materialer, som Black Label producerer deres stilrene og moderigtige oversize trøjer i.

Kjoler fra Black Label finder du også hos Skatka Modelækkerier. Her finder du flot designede kjoler i tidløse og eksklusive farver. Black Label kjoler er perfekte til den modebevidste kvinde, der søger en stilren kjole, som er lavet i materialer af høj kvalitet. 

Tunikaer og kjoler fra Black Label

Mærket er særligt kendt for deres kjoler og tunikaer, der har et helt fantastisk design. Designerne bag tøjet går ikke på kompromis med noget, og de tør samtidig at kaste sig ud i brugen af flere farver. De leger med farverne på en helt anden måde, end hvad vi normalt ser fra mange andre kendte modebrands. 

De udfordrer den klassiske mode og sætter fuld knald på både farver og former på tøjet. Tør du at lege lidt med din egen stil, så kan du roligt se nærmere på tøjet herfra. Er du til tøj, der skiller sig ud fra mængden, så ta’ et nærmere kig på tøjet herfra. 

Black Label er et tøjmærke, der leger med farver og formår at bevare det elegante udtryk med deres sort/hvid design. Black Labels “sort serie” viser klassiske snit og gør sig godt til festlige begivenheder.

Eksklusive sko

Black Label er ikke kun kendt for deres fantastiske kjoler, trøjer og overtøj, men også for deres imponerende udvalg af sko. Hos Skatka Modelækkerier finder du et bredt udvalg af disse stilfulde items, der fuldender dit look på en elegant og moderne måde.

Black Label sko er designet med fokus på både komfort og stil. De tilbyder et udvalg af smukke sko, herunder støvler, sandaler og sneakers, der passer til enhver lejlighed. Uanset om du ønsker at tilføje et elegant touch til dit outfit eller ønsker en mere afslappet og sporty stil, har Black Label skoene til at imødekomme dine behov.

 

Black Label bukser, tørklæde og overtøj

Både i butikken og på webshoppen kan du finde de lækreste bukser fra Black Label. De er designet med komfort og kvalitet in mente. Hver eneste design fra det kendte brand er unikt, samtidig med det er tidsløst.

Tørklæder fra Black Label er ligesom alt deres tøj selvfølgelig lavet i de lækreste materialer, og den kvalitetsbevidste tankegang skinner igennem. Tørklæder fra Black Label er et smukt accessory til et smart outfit og kan lige sætte prikken over i’et i dit stilfulde udtryk.

Skal outfittet rundes af med smukt overtøj fra Black Label? De designer smukt overtøj i lækkert materiale til den modebevidste kvinde. Ligesom alt tøjet fra Black Label, så er designet på deres jakker også unikt og tidløst.

Black Label jakke

Drømmer du om at klæde dig i en dejlig varm jakke, når vinterens kolde dage trænger sig på? Med en jakke fra Black Label bliver der ikke gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Du får en jakke i god kvalitet, og du kan bruge den til alle hverdagens forskellige udtryk og outfits. Fra det kendte modebrand finder du flere forskellige modeller.

Er du til en kort frakke, eller skal den helst være lang, så den kan give lidt ekstra varme ned over kroppen? Gå endelig på opdagelse i vores online univers eller kom og besøg os i butikken, hvor vi vil være behjælpelige med at finde din nye jakke.

Du finder designs med fine linjer, men du finder også baggy designs med skrå snit og linjer. Kig forbi og gå på opdagelse i de mange smukke og unikke styles. 

Komfortable strik og stilfulde t-shirts fra Black Label

Når det kommer til strik, skaber Black Label nogle af de mest behagelige og stilfulde designs. Deres strikkede trøjer og cardigans er lavet af luksuriøse materialer og er kendt for deres blødhed og varme. Med en Black Label strik kan du både føle dig velklædt og komfortabel på samme tid.

T-shirts fra Black Label er en perfekt kombination af casual og raffineret stil. De tilbyder et udvalg af klassiske og trendy designs, der passer til enhver smag og stil. Uanset om du foretrækker en enkel og minimalistisk t-shirt eller en mere detaljeret og dekorativ model, har Black Label det perfekte valg til dig.

Besøg vores butik eller udforsk vores webshop for at opdage det brede udvalg af sko, strik og t-shirts fra Black Label. Vores dedikerede personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde de ideelle stykker, der passer til din personlige stil og præferencer.