Overtøj

Forskelligt designerovertøj og jakker fra kvalitetsbrands Find overtøj til den moderigtige kvinde her hos Skatka Modelækkerier. Vi har mange forskellige jakker og frakker i butikken og på webshoppen, og du finder både oversize overtøj og almindelige størrelser. Vi har overtøj fra de lækreste brands, hvor du får garanti for et skønt, stilrent og holdbart stykke designertøj.

Filter

Jakker og frakker til damer

Hos Skatka Modelækkerier har vi et bredt udvalg af spændende og smukke jakker og frakker. Fordi der hele tiden bliver fyldt op med nye styles fra vores favoritbrands, vil der altid være nye spændende ting på hylderne og på bøjlerne samt på webshoppen. 

De forskellige brands, vi forhandler, har hver deres udtryk og stil, hvilket gør, at vi har et unikt og alsidigt udvalg af overtøj her hos Skatka Modelækkerier. Du finder mange forskellige styles, farver, farvesammensætninger, mønstre og størrelser, når du går på jagt efter et stykke lækkert overtøj hos os.

 

Oversize, uld-, dun- eller regnjakke 

Vi har lidt af hvert i butikken og på webshoppen. Du finder alt lige fra de lækreste frakker og vinterjakker til blazere, regnjakker og skindjakker. Vi har mange forskellige styles fra nogle spændende designerbrands som fx Black Label og Bitte Kai Rand. Gå på opdagelse her i webshoppen, eller besøg os i butikken, hvor vi er klar med kyndig rådgivning. 

Ud over jakker og frakker finder du også flotte veste hos os. Prøv for eksempel en lang vest, som kan holde dig dejlig varm i overgangsmånederne, samtidig med den kan komplimentere ethvert outfit rigtig godt.