Moderigtigt tøj fra Stenstrøms

Stenstrøms arbejder med et tidløst design og har brugt førsteklasses materialer i mere end et århundrede. De er passioneret omkring designet af deres skjorter og respekterer samtidig miljøet. De ønsker at skabe bæredygtige tiltag i fællesskab med deres leverandører.
Filter

Stenstrøms til kvinder

 Stenstrøms er en familieejet virksomhed, som har erfaring med at producere skjorter siden 1899. Det er en svensk familie, der grundlagde skjortefabrikken, og de designer og producerer skjorter til både mænd og kvinder. Er du på udkig efter en skjorte, der er elegant og samtidig har en dejlig kvalitet, så finder du den måske fra dette brand. 
De formår at bevare deres sans for detaljen, og de følger seneste designtrends, så du vil opleve, at tøjet herfra er meget stilfuldt. 

Vil du gerne gå klædt i en moderigtig skjorte og samtidig mærke den gode kvalitet, så vil du uden tvivl blive glad for en skjorte fra Stenstrøms. Du finder her på siden et udvalg af forskellige skjorter i flere farver. Du kan bruge skjorten på mange måder, og den er efterhånden en udbredt beklædningsgenstand i de kvindelige garderobeskabe. 

Uanset om du er på kontoret, ude med veninderne, eller om du slapper af derhjemme, så er en skjorte altid det sikre valg. Den er nem at gøre causal eller formel, alt afhængig af hvilken lejlighed du skal bruge den til. Skjorten er et meget alsidigt stykke tøj, og derfor er den en vigtig del af enhver garderobe. 

Har du brug for hjælp til at finde den rette skjorte fra Stenstrøms, så hjælper vi dig meget gerne. Du er altid velkommen til at besøge os i butikken på Rimmensvej 2, 9440 Aabybro eller tage kontakt til os på telefon 98 12 14 16.
 

 Smarte Stenstrøms skjorter til damer 

Mangler du noget at style din nye skjorte sammen med? Gå på opdagelse her i vores webshop, hvor du finder alverdens modelækre styles – du finder alt lige fra bukser og nederdele til flotte accessories og overdele

Skjorterne er feminine og fås i et væld af skønne farver og print. Er du mere til et enkelt look, så er det heller ikke noget problem. Stenstrøms har sørget for, at der er noget til enhver kvindes smag. Pasformen er også forskellig, og du vil derfor opleve, at det både er muligt at finde skjorter i oversize og i slimline. 

Kan du godt lide detaljer, så vil du blive fascineret af, hvordan det kvalitetsbevidste brand har formået at skabe feminine skjorter med fine detaljer. Du finder blandt andet skjorter med fine detaljer ved kraven. 

Hvad er du mest til af materialer? Det er så vigtigt at mærke efter og vælge et materiale, som du godt kan lide at have på, da du måske skal have skjorten på det meste af dagen, og derfor skal du føle dig godt tilpas i den. Kan du godt lide den bløde og feminine silke skjorte, skal det hellere være en lækker skjorte i bomuld, kan du godt lide en smart denim skjorte? 

Mulighederne er mange, også når vi snakker om skjorter fra Stenstrøms. Gå derfor på opdagelse i udvalget her på siden, og find den skjorte, som skal have plads i din garderobe.