Moderigtigt tøj fra Trine Kryger Simonsen

Trine Kryger Simonsen er et brand, der er kendt for deres tidløse design med en perfekt pasform. Det skandinaviske modebrand laver smukke styles, som er sofistikerede og skarpe i deres udseende. Farven sort er gennemgående for Trine Kryger Simonsen - farven bidrager også til det tidløse udtryk i de mange smukke styles.

Filter

Tøj med kant og stil fra danske Trine Kryger Simonsen 

Trine Kryger Simonsen er kendt for deres kunstneriske og miljøbevidste tilgang til design, hvor de skaber elegante stykker tøj til den modebevidste kvinde. Tøjet er produceret i eksklusive materialer og lækre stoffer, som giver hvert enkelt stykke tøj fra Trine Kryger Simonsen et smukt og avantgarde udtryk. 

Med hovedsæde og rødder i Danmark designer Trine Kryger Simonsen tøj, der er inspireret af den nordlige halvkugle, til den moderne kvinde. Der er ikke gået på kompromis i Trine Kryger Simonsen kollektionerne - og det udstråler de individuelle styles også. 

Hos Skatka Modelækkerier kan du nogle gange støde på, at vi har Trine Kryger Simonsen udsalg på udvalgte varer. Vi følger med trenden og køber hele tiden nye varer hjem, så du altid kan finde nye lækre styles fra Trine Kryger Simonsen på både webshoppen og i butikken.

Hold dig varm i en jakke fra Trine Kryger Simonsen 

En jakke fra Trine Kryger Simonsen er ikke blot en jakke. Du får her en jakke designet med de fineste detaljer, og så er den dejlig varm. Trine Kryger Simonsen er en kendt dansk designer, der sætter fokus på en ny-nordiske stil. Af dejlig varmt overtøj finder du en lang jakke, der går til knæene. Jakken har nogle smukke detaljer, og der er altså ikke sparet på detaljerne i dette design. Indersiden er produceret med et sort foer, der er fremtrædende, når du brætter kraven op. Du får en detaljerig frakke i et hvidt design og med en sort krave, der spiller flot op mod hinanden.

En jakke fra det danske brand passer til mange af vores moderigtige lækkerier. Du kan for eksempel bruge den sammen med et par smarte jeans eller bukser, som vi har et pænt udvalg af. Du finder udvalget af bukser her. Frakken kan også bruges over en af vores smukke kjoler, som du kan se et udvalg af her.

 

Trine Kryger Simonsen kjoler og nederdele

Hos Skatka Modelækkerier har vi blandt andet Trine Kryger Simonsen kjoler. De er som altid produceret i de lækreste materialer, og designet står skarpt på alle deres forskellige kjoler. Når der nogle gange kommer Trine Kryger Simonsen nyheder, kan der sagtens være smukke kjoler heriblandt.

Tine Kryger Simonsen nederdele er også noget af det, du ofte kan finde i butikken og på webshoppen. De smukke nederdele fra Trine Kryger Simonsen er sofistikerede og moderigtige i flotte nedtonede farver.

Er du på udkig efter dit næste stykke tøj fra Trine Kryger Simonsen? Hos Skatka Modelækkerier er vi Trine Kryger Simonsen forhandlere, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige stykke tøj, hvis du kigger forbi butikken. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du sidder på webshoppen og har nogle spørgsmål. 

Trine Kryger Simonsen design i flotte mønstre

Et kendetegn for Simonsens styles er, de er designet i flotte mønstre. Så det er aldrig kedeligt at bære hendes design. Du kan sammensætte de forskellige styles med et par sorte jeans, leggins eller strømpebukser. Det danske modebrand fastslår sin identitet med den gennemgående sorte farve i deres designs. 

Du finder her på siden et udvalg af kjoler, skjorter og tørklæder, og fælles for dem alle er designet i flotte mønstre. Skjorten findes både i en lang og kort version, og du kan både bruge dem til et par jeans, en nederdel eller strømpebukser.