Camel Active jakke

Camel Active er et verdenskendt brand. De er blandt andet kendt for deres yderst behagelige udendørstøj. Her finder du jakker og veste til den aktive og samtidig modebevidste kvinde. Camel Active har kombineret den ultimative komfort med moderigtige design. Her på siden kan du se alt det, vi har i butikken og på webshoppen fra Camel Active.

Filter

Camel Active veste og jakker

Hos Skatka Modelækkerier finder du flere lækre og flotte jakker og veste fra Camel Active. Du kan finde overtøj til nærmest ethvert slags vejr. I overtøjet er funktionaliteten i top, og komforten er ikke til at tage fejl af.

En Camel Active jakke er både feminin og moderigtig samtidig med den er yderst komfortabel og perfekt til udendørsaktiviteter. De flotte og nedtonede farver på de forskellige jakker gør, at de kan gå til ethvert outfit, hvad enten det er en tur i den skønne natur eller på arbejde.

Når vejret ikke er helt koldt og heller ikke er helt varmt, så er det perfekt med en vest. En Camel Active vest kan holde dig varm til foråret og efteråret. En vest fra Camel Active har høj komfort og smart design, og kvaliteten er som altid i top.

 

Bælter og tasker fra Camel Active

Camel Active laver ikke kun jakker og veste. De designer også smarte tasker og bælter til kvinder. Her på siden finder du også dette fra Camel Active. Med et bælte kan du fuldende dit outfit, samtidig med det også har en fin funktionalitet.

En god taske kan vi tit lede længe efter. Størrelsen skal være rigtig, komforten skal være god, og så må den jo også godt se godt ud. Med en Camel Active taske får du en skøn taske, som du kan tage med på tur.

Hos Skatka modelækkerier er Camel Active bare ét af de mange lækre brands, vi har i butikken. Har du nogle spørgsmål til vores udvalg fra Camel Active eller fra de mange andre brands, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 98 12 14 16 eller kigge forbi butikken i Aabybro, hvor vi står klar til at hjælpe dig.