Jakker fra designerbrands hos Skatka 

Find alt lige fra skindjakker og blazere til bomuldsjakker og hørjakker her hos Skatka Modelækkerier. Vi har et væld af lækre jakker fra mange forskellige kvalitetsbrands som for eksempel Black Label, Trine Kryger Simonsen, Bitte Kai Rand og mange flere. Find dine nye jakke lige her.

Filter
OUI Blazer

1.799,00 kr.
OUI Blazer

1.799,00 kr.
OUI Blazer

1.799,00 kr.
OUI Jakke

1.999,00 kr.

Jakker til alle anledninger - Hvad enten du er til hør, bomuld eller skind, så har vi din næste favorit jakke

Hos Skatka Modelækkerier er vi omhyggelige med at udvælge det bedste tøj til den modebevidste kvinde, der elsker vare af høj kvalitet og med stilfuldt design. Vi har et sort sortiment af skønne jakker til alle lejligheder, hvad enten det er til arbejde, fest eller noget helt tredje. 

Se dig omkring her på vores hjemmesiden og se vores lækre jakker. Find din næste "prik over i'et" og forkæl dig selv med jakken der mangler. Her finder du også elegante og flotte blazer til kvinder. Find blazer i forskellige farver fra moderigtige brands.

 

Find din nye jakke, blazer  eller skindjakke

Vi har mange smarte jakker, som komplimentere et hvert outfit -find dem både på webshoppen og i butikken. Find en lækker jakke i hør eller en blazer i bomuld. Vi har jakker i mange smukke farver og mønstre hos Skatka.
Jakke med print kan gøre noget helt særligt, for et look. Vi har jakker med print i flere af sæsonens farver og det kan med sikkerhed matches op med et par smarte bukser. Opdag din næste cool jakke fra brands som fx Black Label. Find også et skønt udvalg af andre moderigtige brands, som vi forhandler både i butik og her på hjemmesiden. Vi har altid noget spændende på hylderne til den kvalitetsbevidste kvinde.