Om Skatka

Dametøjsbutik i Aabybro

Moderne Dametøj

Skatka  – Butikken der på en anderledes måde kombinerer kvalitetsvarer inden for modelækkert tøj, sko, madspecialiteter og brugskunst.

Få dig et guldæg og en god oplevelse!  

– Hos Skatka modelækkerier vil du som kunde blive vejledt i, hvad der rører sig i tiden, og hvordan vi med din alder og størrelse taget i betragtning, kan hjælpe dig til en god stil.

Vi fører bl.a. mærkerne Annette Görtz, Bitte Kai Rand, Black Label, Bubetti, Stenstrøm, Gant, Lofina, Mac, Mansted, Masai, Oska, Trine Kryger Simonsen, Wolford, Billi Bi, Depeche og Camel Active.

Kærlig hilsen Jane Skatka

Et væld af mærkevarer

Tøjbutik i Aabybro

Vi er ikke bange for at sige, at vi skiller os lidt ud her i Aabybro. Og hos Skatka Modelækkerier synes vi, at det er positivt at skille sig ud.

Grunden til at vi skiller os ud er fordi, at vi ikke er en tøjbutik som alle andre. Hos Skatka Modelækkerier, som har hjemme i Aabybro, ønsker vi at give dig en unik og anderledes oplevelse, når du går på opdagelse i vores modeunivers. Her møder du et nøje udvalgt sortiment af lækkerier – i mere end én forstand.

Vi fokuserer på, og prioriterer højt,at kombinere stilarter, forskellige kvalitetsvarer inden for modelækkert tøj, brugskunst, tøj, sko og madspecialiteter på en speciel og anderledes måde. Alt sammen for at give dig en oplevelse, der giver dig lyst til at komme igen – og igen. Kombinationen af de forskellige varer, som vi har i vores tøjbutik, samt materialer og stilarter giver dig mulighed for at få oplevelsen af, at besøge mere end en butik ad gangen – her får du alt det bedste på én gang.

Kvalitets Modetøj

Hos Skatka Modelækkerier i Aabybro har vi valgt at samle lækkerier fra alle de bedste områder af livet. Vi er specialiserede og dedikerede, og lever og ånder for personlig og professionel rådgivning og vejledning. Det er uanset, hvad du søger her hos Skatka Modelækkerier.

Vores tøjbutik i Aabybro fungerer som dit frirum til at prøve nye ting, smage på verden og udforske et udvalg af tøj, hvor inspirationen også stammer fra aller verdens hjørner.

Du skal besøge vores tøjbutik i Aabybro, når du vil gå på oplevelse blandt kvalitetsvarer, som vi nøje har udvalgt til butikken. Her finder du med sikkerhed noget til dig selv, eller til en, som du har kær. Vi prioriterer det gode liv højt, og ønsker det samme for de, der besøger os her i Aabybro.

Jane, Helle, Helle og Monika glæder sig til at byde dig velkommen inden for hos Skatka Modelækkerier. Vi har alle en naturlig og personlig interesse for mode, kvalitet og gennemført god stil. Vi  sætter mere end almindeligt stort pris på at hjælpe alle kvinder, der ønsker det. Ud fra din alder, din størrelse – og din stil, finder vi alt det, som du går og drømmer om.

Tøjbutikken i Aabybro emmer af god stemning, og her får du personlig og ærlig rådgivning. Vores rådgivning bunder først og fremmest i mange års erfaring, og stor viden om mode, kvalitet og stil. Derudover har vi en personlig interesse for at gøre en forskel, når du besøger os i tøjbutikken i Aabybro.

Vi ønsker at guide og støtte dig inden for dine personlige præferencer. Derudover holder vi os heller ikke tilbage for at udfordre dig på din stil, og vil hjertens gerne støtte dig, hvis du tør gå ad nye veje.

 

Et væld af mærkevarer

Mød os i butikken

Jane

Indehaver

Jane startede Skatka Modelækkerier i 2010 Jane har altid arbejdet med tøj og mode, og kender også branchen fra produktionssiden. Jane er vild med sort, og skal det gå vildt for sig, kan du møde hende i gråt eller hvidt.

Helle

Butik

Helle har været ansat hos Skatka Modelækkerier helt fra starten, og er Jane´s nærmeste sparringspartner. Helle er uddannet i Bahne, og har arbejdet med tøj, brugskunst og blomster. Helle er vores dekoratør, blomsterpige og den der laver de allerflotteste gaveindpakninger.

Mona

Butik

Monika er en kreativ sjæl, og er uddannet dekoratør. Derfor er det hende, der dekorerer vores vinduer.

Helle

Sociale Medier

Helle er i butikken, når der er ekstra travlt, afholdes ferie, fridage mm. Helle administrerer facebook, laver daglige opdateringer og tager langt de fleste fotos, der bruges på de sociale medier..