BellaBalou tørklæder

BellaBalou er en danskejet virksomhed, der tilbyder tørklæder, tasker og andre lækre accessories i deres eget unikke design. Deres produkter udvikles i en høj kvalitet. Brandet blev stiftet i 2018 med ønsket om at give flere kvinder mulighed for at understrege deres personlighed.

Læs mere

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Det blødeste silke tørklæde

Bella Ballou laver det mest lækre og blødeste silke tørklæde. Hos Skatka vil vi gerne forkæle vores kunder med skønne modebevidste produkter, og derfor har vi også et bredt udvalg af pæne tørklæder fra det danske kvalitetsbrand. Du kan bruge tørklædet på forskellige måder. At bruge et tørklæde er en rigtig god måde at tilføre en fin detalje til dagens påklædning. Accessories fra Bella Ballou er med til at skabe et anderledes udtryk. Ved at bruge et silketørklæde fra det kvalitetsbevidste brand, får du mulighed for at style tøjet anderledes og samtidig bevare et modebevidst udtryk i din stil.

Hos Skatka kunne vi ikke stå for silketørklæderne fra Bella Ballou, og derfor har vi sørget for et pænt udvalg til jer. Der er både nogle afdæmpede og klassiske variationer, og så finder du også nogle med ekstra spræl på, som giver selv den mest klassiske kjole et ekstra og særpræget udtryk. Så dress dig op med et silketørklæde fra Bella Ballou og sæt lidt kulør på hverdagen – vi er helt sikre på, du vil elske det.

Giv dit look en ekstra detalje med Bella Balou

Du kan bruge tørklæderne fra Bella Ballou til at gøre dit outfit lidt ekstra lækkert. Måske har du lyst til at sætte lidt kulør på en lidt kedelig gråvejrsdag med et pænt silketørklæde fra et modebevidst brand. Silketørklædet tilfører lidt ekstra finesse til dit outfit, og vil helt sikkert få dig til at skinne, når du tager det på. Du kan style det til en kjole, bluse eller skjorte. På den måde bevæger du dig væk fra hverdagslooket og skaber et mere festligt udtryk. Har du mere lyst til et afdæmpet udseende, kan du stadig bruge denne accessory, da det er perfekt til at understrege din personlighed.

Har du fundet et tørklæde, du gerne vil kigge lidt nærmere på? Kig forbi butikken, hvor du kan mærke og prøve de lækre tørklæder. Hvis du har nogle spørgsmål til de forskellig styles fra Bella  Ballou eller et af de mange andre skønne brands, vi forhandler, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på telefon
+45 98 12 14 16 eller mail jane@skatkamode.dk.