Louis and Mia – skønne kjoler og bluser

Hos Skatka Modelækkerier finder du en hel verden af lækre kvalitets brands. Heriblandt finder du for eksempel dette skønne brand; Louis and Mia. Louis and Mia er et tysk brand, der blandt andet designer smukke kjoler og toppe. For dem er det vigtigt, at standarden for kvalitet og design er høj.

Læs mere
  • Skjorte fra louis and mia forhandles i Skatka ModelækkerierSkjorte fra Thylie forhandles i Skatka Modelækkerier
    1,499.00 kr.
    Louis and mia

Smukke kjoler og bluser fra Louis and Mia

Louis and Mia har altid fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste trends inden for mode. De har en perfekt balance mellem det innovative og det tidløse i deres forskellige design. Kjoler og bluser fra Louis and Mia er ikke en undtagelse.

Med en kjole fra det skønne brand kommer du til at kunne mærke den høje komfort, fantastiske kvalitet og unikke design. Kjolerne er skabt til den modebevidste kvinde, der sætter pris på alt dét, som Louis and Mia også gør.

Bluser fra Louis and Mia er ligeledes i samme høje kvalitet og smukke design. Med en bluse fra Louis and Mia kan du fuldende dit outfit. Bluser fra det kendte brand kommer i flere forskellige former, så er det bare lige med, hvilken en af dem, du forelsker dig i.

Klassisk design fra kendt brand

Det klassiske og kendte brand repræsenterer en skøn symbiose af værdier, erfaring og viden samt stor kærlighed til mode og design. Det tyske brand har for øje at designe smukt tøj til den modebevidste kvinde.

Har du forelsket dig i et af de lækre stykker tøj fra Louis and Mia? Køb her i webshoppen – husk vi har fri fragt over 500 kroner. Er du stadig lidt i tvivl? Så kig forbi butikken og prøv de forskellige styles på, og find lige præcis dét stykke tøj, du skal have med hjem.

Har du spørgsmål til noget af det lækre tøj fra Louis and Mia eller til et af de mange andre kvalitets brands, vi har i butikken og på webshoppen? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på +45 98 12 14 16 eller kig forbi butikken, hvor vi står klar til at hjælpe.